Вашите пијани искуства :)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Urban_Mover напиша:
Да де да ама до следниот роденден,журка знам ја :pos::pos:
samo nemoj bar na svojot slushash sea na nechiv drug rodenden napraj se raketa:pos: :pos:

Urban_Mover напиша:
Да де да ама до следниот роденден,журка знам ја :pos::pos:

leleee abe ti kazav deka sea STVARNO vise ne pijam...samo na nova godina edno max dve piva i tolku :pos: :pos:
baska i na nekoj drug kje mu nashtetam ako prekrsham zakletva...plus kjotek kje jadam :pos: :pos:
a poso temata e iskustva kje kazam deka pred tocno edna nedela se vlecev prvo vo Sara,a posle po skopskite ulici i taka si go "proslaviv" rodendenot i za zal ne se sekjaam na niso

steta so ne se sekavas niso,onie slikine vo galerija od rodendenot ti se?abe ja kolku pati sum bila nacukana so ni ja ne se sekavam!ja pijam koga sum raspolozena,od taga.aj cao.barbie.

Прв и последен пат да се напраам ќуп.
Не знам колку испив, знам само дека имам дупки во сеќавањето.. работава е - среќен сум ако ми текне на нешто. Што глупости сум праел.. нејќам ни да се сеќавам (=
А како сум се истурил дома пред моите.. бре бре бре.. резил жив.

ne bef nesto pijana vcera nekolku tekili mavnav na eks i tolku bese,malce bef pijana ili kako da receme fatena bef,bolje taka nego mortus pijana:baeh: :icon_lol:

P.Overdrive напиша:
Прв и последен пат да се напраам ќуп.
Не знам колку испив, знам само дека имам дупки во сеќавањето.. работава е - среќен сум ако ми текне на нешто. Што глупости сум праел.. нејќам ни да се сеќавам (=
А како сум се истурил дома пред моите.. бре бре бре.. резил жив.

Хе, хе увек е така, откога ќе се разбудиш другиот ден мислиш дека никад повеќе нема ни да помирисаш алкохол..... али трае само до следниот пат. :)

пијан сум сега шо ми можете и тоа на работно место ама вече ке бида бетер другар реши да се жени па нека му е со срека

Imam nekolu takvi iskustva i ne mi se bas mnogu ubavi!Se znam sto sum pravel ama sepak e glupo da ne mozes da stanes od sto ti se vrti!Posleden pat bese u strumica na karnevalot i od togas rekov deka vekje drvo pijan ne se pravam pa sto saka neka bide!

ne mozam da vi kazuvam za niv zaso koga ke se ispijanam ne znam ni sto sum ni koj sum,ni kade sum.vo petok zagubiv mob(ili mi go drpnaa od dzebot) taka da za da pisam na temava ke viknam nekoj sto me nosel doma i so koj sum bil dodeka sum bil pod dejstvo.A od denes natamu nema da pijam(barem taka si vetiv pa ke vidime:pos::pos:) inaku ima mnogu situacii koga sum bil...

Еееее јас и моите пијани искуства, многу ги има.
Ај ова ми е едно од по омилените:
Ми беше роденден и се журкафме што се журкафме отидовме после во тогашно јукан и почнаф да пијам (т.е. да мешам) пиво, па текила, па пак пиво, па пак текила, незнам колку ги испиф али знам дека едно пиво повеќе испив од текилите:) се направив камен, карпа, незмам како да кажам, излегов надвор, почнаф да тресам глупости, бла-бла, ме донесоа пред маало, седевме некое време таму, решив да се качам дома, али моите уште не спиеа, со цел памет во 3 саат на дамофон ѕвонев да ми отворат врата, се качувам горе цел се клатам, мајка ми ми вика пијан си? Јас и викам не бе, едно пиво испив само. Едвај се соблеков, додека облакав пижами три пати паднав, мајка ми сеир ми пукаше и ми викаше не си пијан а? Си легнав и по некое време дојде сестра ми, и ми кажа ако ти е лошо кажи ми! Заспав, сонував како сум на плажа и се тркалам по песокот. Како што се тркалав така повраќав, се разбудив и гледам све лом сум направил. Отидоф кај сестра ми и кажав, се убацив кај нејзе у соба и си легнаф. Ја слушнав мајка ми кога дојде и пак го рече тоа: Не е пијан а? :) Се разбудив од сабајле и како ништо да не се десило. Сепак роденден ми беше:) Од тогаш немам ставено текила во уста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom