Urban_Mover
Madridista
- Член од
- 31 октомври 2005
- Мислења
- 2.160
- Поени од реакции
- 125
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
doti4nata напиша:pukni be,ne pijam !![]()

samo nemoj bar na svojot slushash sea na nechiv drug rodenden napraj se raketaUrban_Mover напиша:Да де да ама до следниот роденден,журка знам ја![]()

Urban_Mover напиша:Да де да ама до следниот роденден,журка знам ја![]()
barbie напиша:steta so ne se sekavas niso,onie slikine vo galerija od rodendenot ti se?barbie напиша:taa be kaj sto sme ja i bibe...ja u pomarandzesta maicka so sum...taa e samo od rodendenot![]()
P.Overdrive напиша:Прв и последен пат да се напраам ќуп.
Не знам колку испив, знам само дека имам дупки во сеќавањето.. работава е - среќен сум ако ми текне на нешто. Што глупости сум праел.. нејќам ни да се сеќавам (=
А како сум се истурил дома пред моите.. бре бре бре.. резил жив.

) inaku ima mnogu situacii koga sum bil...
се направив камен, карпа, незмам како да кажам, излегов надвор, почнаф да тресам глупости, бла-бла, ме донесоа пред маало, седевме некое време таму, решив да се качам дома, али моите уште не спиеа, со цел памет во 3 саат на дамофон ѕвонев да ми отворат врата, се качувам горе цел се клатам, мајка ми ми вика пијан си? Јас и викам не бе, едно пиво испив само. Едвај се соблеков, додека облакав пижами три пати паднав, мајка ми сеир ми пукаше и ми викаше не си пијан а? Си легнав и по некое време дојде сестра ми, и ми кажа ако ти е лошо кажи ми! Заспав, сонував како сум на плажа и се тркалам по песокот. Како што се тркалав така повраќав, се разбудив и гледам све лом сум направил. Отидоф кај сестра ми и кажав, се убацив кај нејзе у соба и си легнаф. Ја слушнав мајка ми кога дојде и пак го рече тоа: Не е пијан а?
Се разбудив од сабајле и како ништо да не се десило. Сепак роденден ми беше
Од тогаш немам ставено текила во уста.