Вашите пијани искуства :)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
еееееее вака

после 4 пива ми се спиет
после 6 почвит да ми се матит
после 8 ми се мешет нозеве
после 14 не можам да зборвам
после 16 сум тапа
а плус ако се додајт уше некоја вотка... хехе
на пр. лани за нова година ми велее дека сум испил 9 л. вино... можда испив некој 6 максимум ама јбг... 3 дена ме болеше глата и ми се преврштаре стомакот

наравоучение: децаааааа не се пијанете без потреба и не пијанете се од вино(најлошо е)

јас сум да заокружиме на 3 ипол пошо ем локав цела вечер ем се напрајв тенџере (росфратјно) и уште 3 дена :pov:
Видибогати.

5 штокчиња и 1 литар вино и сум расположен в крај.

Па мислам дека треба да видеш колкуе стар и се ќе стане јасно :pos2: ..Голема фантазија имаат денешните деца ..

Once upon a time...

си беше еден форумџија од градот под Пелистерските Очи, кој читаше тема на кајганастичниот форум и се присетуваше на младоста... и на вечерите поминати во кафани и во станови, (бар тие што ги запомнил). И така оддеднаш... како гром од ведро небо, низ неговиот памет пројде сликата од ''тајната вечера'' кога тогаш младиот кајганџија слегувајќи по скалите во визбата, се сопна и падна во 120 литарското буре со вино. Завладеа мрак. Тишина.

Неколку саати подоцна тој се разбуди а од виното немаше ниту траг. Иако тогаш со завидно помала килажа од сеа, може да се рече и двојно помалку сепак тој успеа да собере 120 литри од оваа магична супстанција и да преживее. И така сите(бурето, форумџијата и неговиот џигер) си живееа среќно до крајот на животот...

Ете тоа беше, уште една приказна. Се надевам дека завршиме со постирање на такви.
Фала.

:wink:

види ги годините... а инаку пијам МНОГУ можам да издржам не е фантазија... ево прашајте ги овие шо ме знает нека ви потврдет дека пијам пива на екс...

види ги годините... а инаку пијам МНОГУ можам да издржам не е фантазија... ево прашајте ги овие шо ме знает нека ви потврдет дека пијам пива на екс...

Абе дете дете ... ова не е натпревар кој повеќе испил, туку да си кажеш твое искуство поврзано со алкохолот. Уште не ди дораснат и леташ по финтине јаооооо колку јас сум фраер и пијам од мал алкохол. И ние тука паѓаме на твојот шарм. И што ако ги прашаме тие што те знаат ... баш ме интересира? И тие ќе речат леле да бе дечково мнооооооогу пие и ние треба нобелова награда да ти дадеме и да те пријавиме на натпревар за пиење и да видиме дали ќе испиеш 3 или 9 литра зашо уште не се знае тоа.
И знај никој нема да се гордее со тебе ако знае дека пиеш многу и не забегувај во тој филм.

9 литра чисто вино , знаеш што прави ?

незнае уште...шо го прави тој 4 незнае шо прави не па 9ного е тава

абе луѓе вие не разбирате... мене ми КАЖАЕ дека сум испил толку... од кај да знам колку испив кога бев дамлосан... само знам дека беше многу

и не сакам да сум фраер... пијам зашо ми се пиет и ко ќе ми се пиет

абе луѓе вие не разбирате... мене ми КАЖАЕ дека сум испил толку... од кај да знам колку испив кога бев дамлосан... само знам дека беше многу

а до колку литри паметиш ти дека си испил.

па некој еден литар го измешав со кокта и памтам уште некој 10тина пластични чаши чисто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom