F 

FallenHypaspist
Гостин
Петручи:smir: Бакетхед:smir: и јас!!:salut:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Dobar izbor1.Yngwie Malmsteen
2.Buckethead
3.BB King
Ali ipak nz so bara BB King so Yingwie i Buckethead ali sepak e tvoj izborot i jas go pocituvam
.Samo BB King e dobar muzicar ali jas ne go gledam vo niedno G3 ova e samo moj licen stav nekam da se navredi nekoj.Za mene G3 so koj najveke se slozuvam od ovie e na Smexy_Bit
.Ali za nekoj G3 e spored Tehnikata na gitaristite i nivnata brzina kako za mene,za nekoj koj kolku ima cuvstvo vo svirenje seto e toa do razlicnite vkusovi
.Bas deka ima dosta gitaristi na forum si rekov da otvoram edna vakva tema za da moze sekoj da si odberi 3ca gitaristi so najveke mu se po kef
Super izbor imate site napraeno
Dobar izborAli ipak nz so bara BB King so Yingwie i Buckethead ali sepak e tvoj izborot i jas go pocituvam
.Samo BB King e dobar muzicar ali jas ne go gledam vo niedno G3 ova e samo moj licen stav nekam da se navredi nekoj.Za mene G3 so koj najveke se slozuvam od ovie e na Smexy_Bit
.Ali za nekoj G3 e spored Tehnikata na gitaristite i nivnata brzina kako za mene,za nekoj koj kolku ima cuvstvo vo svirenje seto e toa do razlicnite vkusovi
.Bas deka ima dosta gitaristi na forum si rekov da otvoram edna vakva tema za da moze sekoj da si odberi 3ca gitaristi so najveke mu se po kef
![]()

Бакетот не се базира само на техника
на пример Colma и Real Diamond in the rough![]()

1. Празно место.
2. Празно место.
3. Празно место.
![]()