Вашиот прв контакт со интернетот?

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
ДАЈЛ АП закон еј симнуваш со 4/kbps и ти иде до 8 и:drk:тоа беше накај 2000та нешо така...

Пошта/Пошта хахах и после "ГОВЕДО 3000 Е СМЕТКА"

1999 ама бев мал па не ме интересираше нешто многу, а инаку од 2003 :)

Не знам точно која година. Дечкото што ставаше интернет беше кај комшиите пред да дојде кај нас, а ја од мерак неможев да дочекам и се сеќавам дека се уклучив на мирц за прв пат. Кои ќејфови биле тоа.... уфф.. :)

2002 беше...Не беше којзнае каков ама вршеше работа:toe:

2000та... некаде мајот, па одма на мирц, гугл и се така времето поминуваше додека сеотвори една страна, па правање на маил акаунти (кои ми ги пробија по тоа нет кафеата) па цела авантура беше симнување на нешто... една песна се симнуваше околу 40 минути па кога ќе паднеше и конекцијата, мераци... ах дајал ап :)

Ооо со дајл-ап памтим на мирц сум седел :pos: Па после со ISDN на МСН па конечно дојде „ооо голем“ АДСЛ да ме спаси од сметките за телефон :)

MacedoniaOnLine pre paid картички за прв пат користев и воедно интернет прв пат тогаш имав. После тоа открив пошта/пошта, и ме колеа по дома:)
Беше тоа пред 8 години мислам, 2000та година. Знам скринсејвер еден бесен имав симнато, како го јаде мониторот.
Хахаах да и мене ми текна сеа на пошта/пошта...:pos2:
телефон.сметка тие времиња по 2000-2500-3000 ден.,а на интернет по саат време дневно...:nesvest:

Ах...тие времиња...Беше 99та, благодарение на дајл-ап-от..Ах, која фраерка бев тогаш, со интернет...Добри времиња беа тие...:)

Мојот прв контакт со интернет беше МСН.Беф радосен многу:helou::kesa:

Ах...тие времиња...Беше 99та, благодарение на дајл-ап-от..Ах, која фраерка бев тогаш, со интернет...Добри времиња беа тие...:)
Е шо праеше на 6-7 год.на интернет????:helou:

Беше тоа во претходниот 20 век. Поточно 1997 кај еден другар. Интересно тогаш прв пат видов што е тоа Yahoo.

Vo 2002 godina koga go kupiv kompjuterot, imav i internet dial-up. Edna strana cekav da se otvori 10 minuti i toa ne idev preku den tuku od polnok zasto bese najeftina tarifata i sum sedela do 3 saat za da simnam eden klip. :vozbud::vozbud::vozbud:Koja radost bese toa....

Тоа беше пред околу 10 год. Со тато бев во комп. студио ми објасни некои работи и потоа почнав сам да одам и да сурфам. Тогаш додека сите гледаа слики од голи жени јас уште гледав слики од Power Rangers :) Инаку цената беше 60ден - 1час

Некаде 1998-1999 во едно од првите интернет кафулиња. Беше мислам 60 ден на час, а беше ужасно бавно. Се сеќавам ако сакаш да видиш некоја поголема слика се отвараше ред по ред и се чекаше по минута-две. :)

хммм одамна беше кога ќе помислам само колку ми беше забавно хехехехех

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom