Вашиот омилен појадок

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Gold Flakes/Палачинки/Бурек/Зелник/Ѓеврек/Печено лепче со вегета :)

Само што го имав мојот омилен доручек.Колбасица полента со кашкавал и обвиткана со сланина и помфрит со кечап.........Ауууууу сега кога изедов САКАМ УШТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Пржени лепчиња со триена сол, кашкавал и домат.
Може и со јогурт.
Мммм ми се пријаде!

Исто и мене... насабајле се ме нервира! Обично насабајле не појадувам... по пат за на школо си пушам една цигара и толку, на големиот одмор понекогаш јадам тост... али ретко. :)
Јас сум од оние личности кои на сабајле не сакаат уста да отворат. Просто кажано посабајлечки ме мрзи да зборувам, сите ми пречат, ме нервира кога некој ми зборува и најбитно за темава НИКОГАШ не јадам одсабајле. Ми се случува да јадам, ама само ако спијам негде на гости - инаку ни за жива глава. Јадете ли вие одсабајле? Ако јадете кој е вашиот омилен доручек?:-)

Обично немам време за доручек, ама кога ќе станам порано си мачкам паштета и после обавезно кафе.

Сега некако ми лежи т.н. сок од домати, кој се состои од исцедени и сомелени домати, вода, и сол и кој го кувувам во тетрапак. Значи не е домашен. Не знам дали е сок или туршија :), ама многу освежува наутро, ако е добро изладен.

Или корнфлекс или протеински шејк.
Заеби мрсни доручеци.

Секој ден

503683_chelovek-eto-tolko-promezhutochnoe-zveno.jpg

Ретко

0_33ae5_1b82e6d2_L.jpg

Многу ретко

%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA.jpg

54905736_blin415.jpg

blini445.jpg

Kajgana Shop

Back