Вашиот идол во животот?

inace ja sum idol na pola Skopje, heheheheh 8) 8) :D :!: taka da znaete! (i nemojte da me citirate ke ve skrsam :wink:
sekoj so svoite nadezi pa i ti:helou:

LaMona, ако сакаш да цитираш одреден член притисни на копчето Цитирај под постот, не го копирај-пастирај изворниот текст рачно. :)

И да, гледај кога се пишувани постовите... постот кој што ти реши да го искористиш/да реплицираш е од 2005та година.

Добредојде на форумот и се надевам дека барем го прочита ова, па ќе се поправиш во иднина и ќе се навикнеш на форумот.

Поздрав

LaMona, ако сакаш да цитираш одреден член притисни на копчето Цитирај под постот, не го копирај-пастирај изворниот текст рачно. :)

И да, гледај кога се пишувани постовите... постот кој што ти реши да го искористиш/да реплицираш е од 2005та година.

Добредојде на форумот и се надевам дека барем го прочита ова, па ќе се поправиш во иднина. :)
a da i sega cel te citiram...dobro e vaka???

a da i da se nadovrzeme na tie idoli...pa.....tesko e da e ima idol:salut:ne e ni ubavo

[Едитирано од модератор]: Споени се мислењата. Во иднина користи ја опцијата измени.

a da i sega cel te citiram...dobro e vaka???

Да.

За да не бегаме и понатаму од темата, еве ти еден линк.
На тој подфорум ќе ги најдеш правилата, а истотака и некои совети за тоа како подобро да се снајдеш на форумот. И да, претстави се во темата наменета за тоа, за да видат форумџиите дека имаме нов член.

п.с.
Недозволено е да се пишуваат повеќе постови еден под друг, ако сакаш нешто да дополниш во веќепостоечкиот пост притисни на копчето измени и допиши тоа што си заборавил да напишеш.

Идол ми е тој што ја измислил религијата за да манипулира со простата раја!

Немам идоли. Имам само личности на кои им се восхитувам, но не се идентификувам и поистоветувам со нив.

Nada gurcinoska prof po ortodoncija na stomatoloskiot fax i dolggogodisniot principielen direktor Bogdanoski koj ucel na stomatoloski vo skopje znae.

Оливер Кан....... бестрашност и цврста војла на едно место

Идол треба да биде човекот кој јас најмногу го почитувам .Значи сам себе сум си идол....

едно време (до шесто одд) ми беше еминем ... а сега идол сум си сам на себе... јас сум си јас никој друг ничија копија.... и тачка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom