Ваши кражби :)

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
На 5год. со една другарка, едно чоколатце од продавница бидејќи ја мразевме продавачката. И вештерката не откри..:mad: и ме кажа на мама. Па ме лажеа дека ќе дошла полиција. Абе душа немав

Член од
15 јуни 2011
Мислења
386
Поени од реакции
98
а овоа лето? или за компот на комшијата оставивте ;)

Член од
26 декември 2008
Мислења
70
Поени од реакции
7
Изи-шеќерчиња од Тедико, пред многу години со една другарка.. :PP причина-имаше во нив едни налепници шо ги собиравме -.-

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
додека се возевме со ТОЧАК со другарите и пред излогот имаше гајби со секакво овошје и мене (тогаш не се разбирав) ми се виде портокал голем ама тоа да ти било цитрон и среќен бегам позади ззградата и кога го пробав горчи убива, колку што можев го фрлив и од тогаш немам Дрпнато ништо , но претходно стално попис вршевме

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
че ви откријам тајна.....опљачкав банка

како помал дрпнав орбит мастики....незнам зашто ама таа кражба ми е најсвежа :)

Член од
18 јули 2011
Мислења
28
Поени од реакции
1
Пред 1 недела чипс .. а пред тоа сладолед :P :)

Член од
9 октомври 2011
Мислења
88
Поени од реакции
15
хаха мајко какви се теми не сретнав на форумов :) алал да ви е.. Знам како мал често одев кај другарчиња дома, и овде - онде ќе се најдеше некоја ситна играчка шо ја бутав у џеб. Ништо страшно. Едно мало авионче уште си го чувам :pos: Во Албанија со друштво дрпнавме мастики од голем маркет.. И така :) Веќе не крадам :D
Инаку нема да заборавам неколку другари кај нас во маркетот после школо, во основно, украдоа некое чоколадо од тие поасалните и толку им фалеше. Одеа секој ден, и се повеќе и повеќе работи земаа, се тоа испланирано :tapp: И еден ден сакале да крадат некои сокови , и да бутне другаров у јакната, му се заебал патентот. И почнале да се гледаат меѓу себе, теткицава ги видела, и му еба мамата мамина на тој хаха :pos: ја моли и вика ве молам не кажувајте на моите ќе ви платам 10 пати ќе ви платам.. оваа не и крај хаха. Којзнае што напраија, изгледа се спогодија некако :) Тоа..се воздржуваме во последно време :rolleyes:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.581
Поени од реакции
1.887
не би сакал да зборам што, но имам открадено и бајаги штета направено.

тогаш беше интересно и адреналински, а и се зачудив колку јак криминалистички ум имам, оти многу јако го направив планот а и успеав да заработам некоја илјадарка.

сега знам оти било ептен детинесто и глупо и не би го правел тоа пак освен да ептен ми треба

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
секој месец во веро !!!! многу јака финта ми кажаја како да се кради ...

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
Вадиш етикетата и сникерсите у џеб а?
јап а има и уште неколку варијанти пример со месо земаш три различни вида свинско мелено и ребра а плаќаш само едно ;) порано често правев

П

Пепси_

Гостин
Низ македонија не сум крадел,кога бев во германија а бев при крај со пари,во тоа маркетот дрпнав една кока кола лименка и си направив блага "дегустација' од неколку чоколада ги овршив до пола и си испаднав најаден.

Член од
9 септември 2011
Мислења
30
Поени од реакции
20
Немам срце нешто да украдам, ама сум бил во ситуација на пример да бидам сам во некое маалско дуќанче ( продавачот е надвор некој пакет сок носи на пример). Како помал украдов едно пакетче мастики орбит од една трафика, ама ете кога стасав дома сватив дека ми паднале од џеб. :( Друго ситно е рефус чоколатца или некој блакце од 5 денара. :)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Strogo doverlivo. Ste citale po novini.Onie golemi grabezi na kombinja polni so pari
sto policija ne moze nikako da gi resi i fati, a be jas bev ama ne kazuvajte nikomu.

Kajgana Shop

На врв Bottom