Ваши кошаркарски идоли?

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
За разлика од многумина кој ќе ги наведат Коби,Леброн итн. јас имав некој помалце познат играч. Се работи за Џејсон Вилијамс,играше у Сакраменто кога почнав да пратам кошарка. Потоа 2004-5 негде и Коби Брајант. Иначе еве прилог едно видео од Џејсон Вилијамс

(Elbow pass-от пробав преку 1000 пати да го имитирам,ама слабо ми одеше :pos:)

One and only, со него израснав, него и ќе го раскажувам доживотно како еден од најдобрите атлети/спортисти кои играле било каков спорт. Засекогаш..

42927462_michael_jordan.jpeg

Kevin Garnett, Charles Barkley, Blake Griffin, Larry Bird, Bo Mccaleb i Petar Antic ;)

Ricky Rubio.

Дефинитивно ми е задоволство да го гледам Рики, која визија ја има за игра, какви асистенции, најомилен играч ми е уште од млади години кога играше во Барселона.

Ricky Rubio.

Дефинитивно ми е задоволство да го гледам Рики, која визија ја има за игра, какви асистенции, најомилен играч ми е уште од млади години кога играше во Барселона.

Riki e talentiran super klasa igrac, kosarkarska inteligencija i atletska figura kako malku legendarni Beli playmejkeri, kako Jerry West, Bob Cousi, John Stockton, a vo stil na igra i izgled mnogu lici na Pete Maravich i stabilnost na Mirza Delibasic;)!

Дејан Бодирога, и не сум имал можност да го гледам но од youtube видеата и кажувањата на постарите дефинитивно Дражен Петровиќ

Македонец:Врбица Стефанов
Европа:Дражен Петрович (бог да го прости)
НБА:Мајкл Џордан,Дерик Роуз,Шек,Коби,Ајверсон и Картер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom