Вашето љубовно резиме оваа година

• Креатор на темата Креатор на темата Saladin
  • Време на започнување Време на започнување
Фантастично... Феноменално...Ф
Немам зборови...најубава љубовна приказна....
Многу љубов, среќа, разбирање и се најубаво!!!
Само нека продолжи така....
Среќна сум што ја најдов вистинската личност :)

Среќа.
По долго време, ми дојде.
И трае.
7 месеци веќе.
Сепак моето лавовско идиотско его е разорено и омекнато, само од него.
И се чувствувам комплетна.:pipi:

Не памтам дали имало полоша година од оваа, на ова поле. И полоша и поубава уствари, зависи од кој агол ја гледам и во кој момент. Се` на се`, сепак би избрала да ја избришам од меморија. Добрите работи ќе останат секогаш во мене, но не знам дали можат да ги олеснат макар малку тие лошите. Бришење ... дефитинивно бришење.:pipi:

Почетокот на оваа 2009та година беше КРАЈ на се што ми тежеше и ме мачеше у животов... Ја отстранив најголемата причина што ме правеше несреќна и мизерна 5 години... :vozbud: И конечно почнав да уживам во животот и дечковците :kesa:

Годинава ми беше една од најуспешните на љубовен план. Запознав многу убави девојки и пројдов низ неколку врски. Од секоја девојка научив нешто ново, така да во принцип не можам да се пожалам:smir:

Вистинската година. THE Year! :)

Година во која ги дефинирав своите чувства и врз нивни темели го доградив својот карактер. Вистински ја изорав нивата на љубовните страдања и како вистинска вага потоа се мислев што да посеам. Навистина сезоната помина и сега немам што да жнеам, но почнува нова година.

Вистинско чудо е какви ситници можат да направат да се смени цел еден универзум во нашите глави. Додека цела година смислувам, обмислувам и измислував приказни, на крајот на оваа календарска една приказна сама си се вгнезди во мене. Кој би рекол ха?

Се гледаме догодина со нови емоции... :helou:

Сега за сега со неизвесно резиме!
при бидејќи крајот на претходната резултираше со крах на 5 годишна врска, оваа ја почнам полигамно , ама како се запролети вниманието ми го привлече личност со која не би можел да се замислам . И убаво беше арно ама еве сеа се заканува повторно крај, а зашто верувајте ни јас незнам. Се наоѓам во ситуација која мислам дека не ја сфаќам целосно.Али ко шо би рекол Аки ракимовски - Во љубов верувам ....и даље. Ја осетив еднаш и дефинитивно сакам да ја осетам пак. и никаков љубовен неуспех нема даме исплаши!

Првиот месец и половина од февруари беа катастрофални.
После ко демек се средија работите за на крајот од летово да испадне дека сум си живеела во една голема заблуда и реалноста ми плесна еден убав шамар кој ми помогна да се освестам и да ги видам работите такви какви што навистина се.

Сега сум недефинирана затоа што сум сама ама мислите ми се насочени кон една личност.Не знам навистина што ќе се случува понатаму а најискрено и не ми е гајле.Сакам само да сум среќна и сите околу мене да ги правам среќни па макар била single уште 10 години :wink: .

Осум години винд ат мај бек :) мирно море, сончево без знаци за бура! Се надевам уште 100 години така ќе биде :back:

Не памтам дали имало полоша година од оваа, на ова поле. И полоша и поубава уствари, зависи од кој агол ја гледам и во кој момент. Се` на се`, сепак би избрала да ја избришам од меморија. Добрите работи ќе останат секогаш во мене, но не знам дали можат да ги олеснат макар малку тие лошите. Бришење ... дефитинивно бришење.:pipi:

Исто ко јас да сум го пишала ова. Само кај мене бришењето не знам дали целосно ќе успее, претпоставувам пак ќе останат траги од мастило.

Годинава неможеше да испадне полоша, ама стварно неможеше!!! Се до јули бев во врска со личноста што ја сакам. Доживеав убави моменти кои секогаш ќе ги памтам, ама имаше и многу караници, нервози, плачки....Тогаш се случи тоа што се случи, мојот момент на вистината. Почна мојот пекол....Страшната караница и тие зборови што никогаш нема да ги заборавам ( уште не ми е јасно како можеше само:uvo:), помислата дека имаше друга девојка....ме прогонуваа и искрено уште ме прогонуваат. Последниве месеци паднав до дното, но еве полека почнувам да станувам. 2009 ќе ја запамтам како моја најлоша година во секое поле, не само во љубовта и искрено едвај чекам да заврши!

ovaa godina mi beshe cool.imav nekolku muvaci,posle decko 4 meseci so nego ko bev vo vrska se muvav so eden (nebese od mojot grat deckoto).posle edna nedela ili dve pak decko fativ od mojot grad.raskinav so nego dosaden beshe.se izmuvav so eden zenet coek (26 god imashe)i sea imam decko so si go sakam mnogu i mi e super so nego :D

ovaa godina mi beshe cool.imav nekolku muvaci,posle decko 4 meseci so nego ko bev vo vrska se muvav so eden (nebese od mojot grat deckoto).posle edna nedela ili dve pak decko fativ od mojot grad.raskinav so nego dosaden beshe.se izmuvav so eden zenet coek (26 god imashe)i sea imam decko so si go sakam mnogu i mi e super so nego :D

земи серија снимај и назови ја "моите љубовни романси во 2009" :vozbud:

Заради некои знаења кои ги стекнав годинава и кои умешно успеаа да ми извртат некои мои основни белези, сега кога веќе ги издефинирав,можам полесно да дишам. Не е комплетирано затоа што, сеуште во глава ми се врти една страсна и љубовна сцена :)

Што можам да пишам освен дека го допрев дното оваа година дека не ми се живее веќе и дека повторно се враќам на она место затворен во самиот себе несреќен и мизерен мразејќи се и сешто.Но нешто е поразлично овој пат , овој пат немам веќе надеж.Сватив дека сите се исти и нема една што вреди.Дадов се од себе а ми вратија со рамнодушност затоа нека оди се по ѓаволите.
Конечно крај на оваа расипана година,уште една во низата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom