Вашето искуство на cs@kajgana.com серверите

• Креатор на темата Креатор на темата adware!
  • Време на започнување Време на започнување
Цитат:
Напишано од Tomi - ^DeviL^
Ja od Mali noze sum na kgn serverite :bip:

devil ne lazi pred nekolku meseca igras :@

epa ja poznav da igram na cs serverite od prethodnoto leto i prv nik mi bese IceMan|2K7 i bev prinuden da go smenam nikot zaso nekoj go imase pred mene i neznam go smeniv nekako ne pamtam kako:pos2:i prestanav da igram edno vreme i sea pak pocinjam cs i nik mi e desanka rakic ili DeePY

Шо ти е поентата? Демек не играл толку?

Точно е .. игра на кгн пред мене. т.е играше не е влегол повеке од пола година.. може и цела. А да, ме мислеше читер на времето и стално се жалеше на админите од мене. =\

pa 3/4 meseci pred da se regnam na forumot.NoN stop so nikot Micev,Sega nemam flezeno od damna , no ke zaigram Povtorno za nekoe vreme !!

Шо ти е поентата? Демек не играл толку?

Точно е .. игра на кгн пред мене. т.е играше не е влегол повеке од пола година.. може и цела. А да, ме мислеше читер на времето и стално се жалеше на админите од мене. =\
Neznam zaso ti pravo odma se mesas :tapp: samo go prasav tipot so koj predhoden nick e igrajal !? :salut:

Igram moze godina ipol ama neigrav so KnELe togas igrav so 1.GRASS 2.>>K N E L E<< Klan Cair i 3.Crovean. A ovie 5-6 meseci samo so KnELe i mozam da kazam deka serverite se super samo treba da se vodi povise smetka od TonInter i AlaK zs od iskustvo znam. Ama nema veze oni si znaat.:salut:

Igram moze godina ipol ama neigrav so KnELe togas igrav so 1.GRASS 2.>>K N E L E<< Klan Cair i 3.Crovean. A ovie 5-6 meseci samo so KnELe i mozam da kazam deka serverite se super samo treba da se vodi povise smetka od TonInter i AlaK zs od iskustvo znam. Ama nema veze oni si znaat.:salut:

Knele Presidente :drk:

Prv pat pocnav da igram na kgn so nick ( kgb.LeiTo) .. pa gi gledav drugite igraci kako igrat.. i jas po niv i ojaciv sega sum so nick dM.NoEasy!
dobro pucanje page me praveja cheater ama nema veza se smeni sxe pak koteci :):):)

NoEasy никаде не прочитав кога почна да играш?

Да се вратиме на темата, за прв пат на кгн заиграв лани на почетокот на летото...
Ник Tr()LL*W@rL()rD...:salut:

За прв пат на кгн , влегов лани .. само незнам кој месец има . една година откога играм на кајгана .. првиот ник ми беше PuMa .. повекето ме знаат под PuMa .. но со Warlic играм 3 месеци .. или 2 не знам за сигурно .. :) се гледаме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom