Вашето искуство на cs@kajgana.com серверите

• Креатор на темата Креатор на темата adware!
  • Време на започнување Време на започнување
Da be brat prasaj nekoj so e otprilika tolku vreme ali negledam takov:D

Ја колку што памтим серверот е оформен во Октомври 2006 ако сум грешка испрајте ме (=

Ја колку што памтим серверот е оформен во Октомври 2006 ако сум грешка испрајте ме (=
Колку што сум слушнал и разбрал, мислам дека серверот има веќе 4 години, а незнам точно која година и кој месец е оформен.:oeoeoe:

me 2 , ZA taa data i jas sum slushnal,mislam deka e i tochna,eve vi eden FAKT!
NA temata Counter Strike online пуцалка,koga TonInter ja davashe svojata ostavka od funkcijata Head admin veleshe"po 2 godishno sluzenje...
TonInter go naprail serverot mislam oti e taka

Не, мац. Одамна игра легенда, сигурно одма после укинувањето на пасворди.
Знам дека и пред мене игра човекот.

Лудница беше кога имаше пасворд, кога требаше да направиш 80 мислења, па ќе ти стигне пасс преку форум, за да влезеш да играш. Бев и на првиот турнир, кајгана се разбира. Мац ме викаше, како златна резерва и то. Кул беше, ама почнува боринг..

Регистриран 2007 Јули,играш 4-5 години прво,а сега отпочеток?

Кој ти е/бил ник тогаш?
Фино се знае кои играле од почетокот.
Brat pocnav so nick LEGENDA i posle neklu godini go poformivme klanot i stanav [G.a.M]|LEGENDA,inace igrav doglo vreme na kgn a ne bev zaclenet na forumov taka da odamna sum eve i stole ti kazuva

Летото 2007 ( јули на крајта ) почнав да играм онлајн кантер.
Кој и да прашав каде игра , сите кајгана.
Па дојдов и јас да играм , на почетокот бев страшен играч:kesa:прв ник : ***OWNERS***<|>()V3RP()w3|2.(некојпат не го збираше хахах).
Потоа си се потпишав ОверПауер,и почнав да играм hardcore , 24/7 , со тек на времето почнав да си го подобрувам скилот.
Па влегов во кланот кгн,си купив стим и почнав таму да играм нонстоп и сега на кајгана сум неактивен само понекогаш може да влезам носаунд :kesa: или фор фан , со некој френд.
И сега сум член на кланот iPwn.

Вака сега малце сум на кајгана серверите да неречам и 3-4 дена така не ми се смејте :kesa: добра е за разлика од другите сервери подобро е позадоволен сум схе можам да се опуштам и да играм for4fun мада малце лаг имам ми сецка доека пукам али ќе се навикнам па ќе бидам почест :helou: поздрав

Вака сега малце сум на кајгана серверите да неречам и 3-4 дена така не ми се смејте :kesa: добра е за разлика од другите сервери подобро е позадоволен сум схе можам да се опуштам и да играм for4fun мада малце лаг имам ми сецка доека пукам али ќе се навикнам па ќе бидам почест :helou: поздрав
:pos:
Инаку, добродојден си. Како ти е ник, ако не е тајна?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom