ivan_legenda
I`m LEGENDA
- Член од
- 21 јули 2007
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 2
Da be brat prasaj nekoj so e otprilika tolku vreme ali negledam takov

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislam deka e porano ali neka kaze nekoj tocno sto znaeЈа колку што памтим серверот е оформен во Октомври 2006 ако сум грешка испрајте ме (=
Колку што сум слушнал и разбрал, мислам дека серверот има веќе 4 години, а незнам точно која година и кој месец е оформен.Ја колку што памтим серверот е оформен во Октомври 2006 ако сум грешка испрајте ме (=
me 2 , ZA taa data i jas sum slushnal,mislam deka e i tochna,eve vi eden FAKT!Ја колку што памтим серверот е оформен во Октомври 2006 ако сум грешка испрајте ме (=
Ako e taka znaci igram od pocetokot na kgn![]()
Brat pocnav so nick LEGENDA i posle neklu godini go poformivme klanot i stanav [G.a.M]|LEGENDA,inace igrav doglo vreme na kgn a ne bev zaclenet na forumov taka da odamna sum eve i stole ti kazuvaРегистриран 2007 Јули,играш 4-5 години прво,а сега отпочеток?
Кој ти е/бил ник тогаш?
Фино се знае кои играле од почетокот.
Вака сега малце сум на кајгана серверите да неречам и 3-4 дена така не ми се смејте :kesa: добра е за разлика од другите сервери подобро е позадоволен сум схе можам да се опуштам и да играм for4fun мада малце лаг имам ми сецка доека пукам али ќе се навикнам па ќе бидам почест :helou: поздрав