Lu5
Som la gent Blaugrana!
Сакаш да се тепаме?
Od BT si? Bidi za 15 minuti Topolchani. Che te skapam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаш да се тепаме?
Друже зашто би ги пишувал моите реали години ?Сега има 22 години, или не разбира правопис или си подлажува прочитај му ги мислењата па заклучи.
Јас и Алистаир Оверем се збивме пред 10 месеци, и погодете шо победа и то со flying triangle choke.
Od BT si? Bidi za 15 minuti Topolchani. Che te skapam.
Ако имаш нешто да кажеш кажи ако немаш ај пријатноСега има 22 години, или не разбира правопис или си подлажува прочитај му ги мислењата па заклучи.
Јас и Алистаир Оверем се збивме пред 10 месеци, и погодете шо победа и то со flying triangle choke.
А другото дете му се случи нешто после ?(те жалам за воспитните )На првата тепачка ми ги скришија двете предни запчиња. Ми удри ластико во заби додека лежевме на креветчињата, а воспитувачката негде си пиеше кафе по канцеларии. После тоа јас го тепав со папучите и он на цел глас плачеше, дојде воспитувачката и ми заврза две воспитни. Бонус и мајка ми залепи две кога ме виде без заби. Значи у тој дуел го извлеков подебелиот крај.
Не, пак си бевме другарчиња. Само нашите се направија лом по телефон, а бевме куќни пријателиА другото дете му се случи нешто после ?(те жалам за воспитните )
LOLНе, пак си бевме другарчиња. Само нашите се направија лом по телефон, а бевме куќни пријатели![]()