Вашата прва тепачка

Прва забаваче, последна четврто одделение.

All won :D

@Dragonborn122 сега осмо одделение си?

Сега има 22 години, или не разбира правопис или си подлажува прочитај му ги мислењата па заклучи.

Јас и Алистаир Оверем се збивме пред 10 месеци, и погодете шо победа и то со flying triangle choke.

Сега има 22 години, или не разбира правопис или си подлажува прочитај му ги мислењата па заклучи.

Јас и Алистаир Оверем се збивме пред 10 месеци, и погодете шо победа и то со flying triangle choke.
Друже зашто би ги пишувал моите реали години ?

Како беше оној членот, што решаваше 'неспоразум' ? :D
Тој има многу материјал за темава...

Ако имаш нешто да кажеш кажи ако немаш ај пријатно

На првата тепачка ми ги скришија двете предни запчиња. Ми удри ластико во заби додека лежевме на креветчињата, а воспитувачката негде си пиеше кафе по канцеларии. После тоа јас го тепав со папучите и он на цел глас плачеше, дојде воспитувачката и ми заврза две воспитни. Бонус и мајка ми залепи две кога ме виде без заби. Значи у тој дуел го извлеков подебелиот крај.

На првата тепачка ми ги скришија двете предни запчиња. Ми удри ластико во заби додека лежевме на креветчињата, а воспитувачката негде си пиеше кафе по канцеларии. После тоа јас го тепав со папучите и он на цел глас плачеше, дојде воспитувачката и ми заврза две воспитни. Бонус и мајка ми залепи две кога ме виде без заби. Значи у тој дуел го извлеков подебелиот крај.
А другото дете му се случи нешто после ?(те жалам за воспитните )

Не се сеќавам ама ќотек сигурно имам јадено :icon_lol:.

А за најмногу шо ме мачи во животот во Претор братучед ми на плажа го тепав како деца, тој сеуште го памти тоа иако јас го имав заборавено, што значи добро сум го поткачил, и затоа ме слуша сега :icon_lol:

А другото дете му се случи нешто после ?(те жалам за воспитните )
Не, пак си бевме другарчиња. Само нашите се направија лом по телефон, а бевме куќни пријатели :D

Maксимум забаваче да бев. Со другарчето од соседниот влез се склоцавме бидејќи сум му плукнал јас пред неговиот влез, па после тој ми врати пред мојот :D

Детска работа, шо ќе праиш.

Кај нас во малата тепачките беа ко поручек.. јбг дивјаци :icon_mrgr:
Не се сеќавам на сите, ама еднаш групна праевме во тој амамот.. и таман дадов два-три бокса + колено, некој ми закачи стант со синџир в грб.. :pipi: Алки ми се познаваа после то :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom