Вашата најубава вечер...

• Креатор на темата Креатор на темата Zazufce
  • Време на започнување Време на започнување
Тешко е да се издвои :) ама најтопови пред неколку години за 1ви мај во љубаништа :helou:

Koga se rodiv.
Cek, denski se rodiv.
Dobro, izgleda nemam najubava vecer.

2. 6. 2007, веројатно, ако веќе треба да издвојувам.
Не беше толку битна личноста колку што беше убаво чувството:).

Во Бизар на пиво отидов со него, после 3 месеци неглеање, караници, мачнини...си направивме најубав муабет, се смеевме, и на крај ме испрати до дома, како и секогаш, ме гушна и се беше ок...Не знам, не беше толку посебно, колку што беше така...Наше, убаво, како реунион:)

Vecera pokraj moreto so tivka muzika vo pozadinata,slabata svetlina od svekite go otslikuva tvoeto prekrasno lice a veterot si poigruva so tvojata kosa.Ti stoese pred mene i celiot svet dusevno gol.Crvenoto vino gi rasplamti nasite tela i jas te imav.Za posleden pat te imav...

Вчера еј. А вака кога ќе размислам уствари не беше ништо посебно, а уствари беше најпосебно.

Ем јакната ми замина за Струмица, па мораше да ме топли на ладничкото.

пакога последен пат бев мк ме однесе на едно баш романтично место оган запалено,вино јагоди и чоколадо мммм........дефинитивно вечер што нема да ја заборавам никогаш

Не можам да одвојам една вечер, ама еден од најпосебните моменти ми беше на 12 мај прошлата година, кога запознав една прекрасна личност која и ден денес ме исполнува.

Ланскиот цел одмор ми беше со најубави вечери и мислам дека сите ми останаа во сеќавање!сега тој човек со кој си ги поминував вечерите е мојата најголема љубов:wub:

Една вечер во парк...
И една вечер кај него дома... Детали не откривам :)

Секој момент поминат со неа беше благословен и прекрасен...не можам да одвојам ни еден момент а да не прам муабет за една вечер....знам дека најтешко ми беше кога се разделивме...и сеуште ми е....зошто не може да се врати времето назад....

Еј дечки стварно многу добри текстови имате напишано ...... извинете ама јас неможам да напишам ми буди многу спомени на кои несакам да се навраќам ...ок...... поздрав до сите..............

Си седевме кај него дома, тој имаше земено филмчиња (романтични), јадевме пуканки и пиевме вино, колку романтична атмосфера имаше направено само за мене.....има и мноооогу други, кога си седиме цела вечер и само се гушкаме па ми кажува колку ме сака.....:wub:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom