Вашата најубава вечер...

• Креатор на темата Креатор на темата Zazufce
  • Време на започнување Време на започнување
06. 07. 2007.

Никогаш нема да ја заборавам таа вечер.Никогаш.Ми помогна да го отворам очите и да не бидам толку слепа и плус убаво си поминав и плус рипнав во базен со алишта или попрецизна да бидам во фустан:).
хмм шо ти текна така ? :) дефинитивно крејзи само не знам дали ин лов..:pipi:

Ama bas sekoja vecer ovaa nedela..
Od petokot do vcera..
So muz mi vo Bt i za praznicive si pominavme NAJUBAVKO NA SVET!!!!!!!

Nekade pred 11 meseci vo Nish: Ladna vecher... pijan koncert na Dzej.... zagrean krevet i 500 crveni sijalichki.....ljubomorno dishenje vo drugata soba.... i doza nervoza ..... 3 light partii...... kirbi(ili kako li se pishuva) vo krevet..... 6.00-burek doma.....'A shto ti ne?'.....

-da ne navreduvam ponatamu.:majmun:

Па секоја вечер помината со неа ми е најубава...ама вечерва беше посебно убава..:back:

23. 06. 2007- тоа беше најпрекрасната ноќ во мојот живот и никогаш нема да ја заборавам!!!!

имам многу убави ноќи, но ќе издвојам 2-3.

9.1.2008 - испаднавме со дечкото околу 23ч ноќта, тој беше на работа. за разлика од претходните вечери, таа не беше толку студена. шетавме, шетавме, шетавме, насекаде, во секое делче од градот, малку магла и повремена светлина од украсените дворови и тераси. тој ми рече дека сум му дар од Бога, дека тоа му е најубава вечер и дека се чувствува како да е во рајот.

10.1.2008 - кај него дома, кога ми рече дека има изненадување за мене. чекавме двајцата пријатели, пар, да се “повлечат“, и тој ме однесе во другата соба, каде ме дочека изненадување. десетици запалени свеќи и една роза на перницата, рече дека сакал да ја долови магијата на штотуку поминатата новогодишна ноќ. таа вечер ми беше преубава, заспав покрај него.

за жал, поради сплет на неубави околности, прекинавме во февруари. контактиравме и после тоа, имавме БЛИСКИ СРЕДБИ во неговиот автомобил (особено убава беше 13.02.2008) кога ми рече дека ме сака. и јас го сакав, но не можевме да останеме заедно :(.

хмм шо ти текна така ? :) дефинитивно крејзи само не знам дали ин лов..:pipi:

Па...Обично сум само Крејзи.:)
Некогаш измешано.Како,кога.:)

Crazy in Love напиша:
06. 07. 2007.

Никогаш нема да ја заборавам таа вечер.Никогаш.Ми помогна да го отворам очите и да не бидам толку слепа и плус убаво си поминав и плус рипнав во базен со алишта или попрецизна да бидам во фустан:).

Mорам да се надополнам дека таа вечер,небото беше преполно со ѕвезди и до сега не сум го видела небото толку убаво и ѕвездено.:pipi:

28.04.2007 :pipi:

таа вечер ми го смена животот... научив да гледам на работите многу поинаку .... мислам дека никогаш нема да ја заборавам:pipi:

Секоја вечер што ја имам поминато со моето срце ми е прекрасна и незаборавна.Ама има некои кои се двојат.Кога ја почнавме нашата врска беше прекрасна летна вечер покрај велешко езеро.И кога ми предложи да се земеме јас се зезав но кога видов дека е сериозен се збунив.Ах колку многу вечери има романтични и незаборавни.Ама сега во блиска иднина ќе ја имам најубавата па тогаш ќе напишам за неа.

Секоја вечер што ја имам поминато со моето срце ми е прекрасна и незаборавна.Ама има некои кои се двојат.Кога ја почнавме нашата врска беше прекрасна летна вечер покрај велешко езеро.И кога ми предложи да се земеме јас се зезав но кога видов дека е сериозен се збунив.Ах колку многу вечери има романтични и незаборавни.Ама сега во блиска иднина ќе ја имам најубавата па тогаш ќе напишам за неа.

Да не рипаш в тавче саншајн???:back:

Да секогаш ќе ја паметам вечерта кога ме побара за жена!:pipi:

Да не рипаш в тавче саншајн???:back:

Да секогаш ќе ја паметам вечерта кога ме побара за жена!:pipi:

Да да!Ама сега треба да дојде и ќе биде официјална веридба.Не се секирајте ќе ве известам!

Да да!Ама сега треба да дојде и ќе биде официјална веридба.Не се секирајте ќе ве известам!

АААААААААААА Супер:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ај ко ќе биде официјално кажуј да почнам со честитки и прва да ме викнеш на свадаба:smir:

19.04.2008:pipi:
Доста беше признав се и добив одговор кој ме направи најсрекниот човек на светот...после таа ноќ имало има и ке има убави ноки а и доага такво време...ЛЕТОООО:back:

Хмм... тешко дека ќе можам да издвојам затоа што веќе 1 година од ко сум со милото, секоја вечер ми е од убава поубава. Посебно убава ми беше вечерта кога прв пат спиев кај него дома, па новогодишната, па после тоа вечерта за мојот роденден. Овие 3 ми се некако посебно убави. Сигурно во иднина ќе има уште поубави. :)

Секоја вечер, секој ден, секој момент поминат со него е најубав.
Што да правам, љубов.:ljubov:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom