Вашата најубава вечер...

• Креатор на темата Креатор на темата Zazufce
  • Време на започнување Време на започнување
21 . 07 2006
edna mn ubava vecer vo park, dobiv prekrasen baknez, sto seuste go pamtam, od najmilata licnost. *

Awwwww

So deckoto sto bev skoro 2 god.Stanuva zbor za mnogu dobro poznata situacija:karanje za gluposti do beskraj i potoa smiruvanje. :pos2:
Sedevme kaj nego i pocnavme da se karame bez vrska (jas gi pocnuvaav kavgite) ama ovaa vecer bese katastrofa...partali se napravivme.On si izleze so negovo drusvo,jas so drugarki i cela vecer bev namrstena,neraspolozena....Posle nekoe vreme se najdovme vo park i si muabetevme do 3h sabajle...ama toa bea muabeti aaaaaaaa
i den denes koga ke mi tekne na site raboti sto si gi kazavme taa vecer...se custvuvam ko pak da se vljubuvam vo nego....:back:

Вечерва беше една од поубавите.....:back:

vecerta koga se bese tolku iskerno, nevino i prekrasno, koga me bakna bez da se somnevas i bez da razmisluvas na nisto drugo, osven na mene...

hmzzzzz ovaa novagodina... bese TOPPP! prekrasna :)
nema da ja zaboravam, a ni licnosta koja me druzese :)

Хмм, тогаш кога сфатив дека чувствувам нешто за него?... Не...:nenene:

Тогаш кога се фативме?... Не:nenene:
Новогодишнава?... ДААААА:back:

Kaj Martinco doma (mojot decko) nemase struja cela vecer , pa se krievme pod kebence cela vecer i se toplevme ... hi hi hi

најверојатно сеуште ја нема или неможам да ја пронајдам :)
ако биде прашањево: најубава вечер до сега?
- одговорот би бил: со една битолчанка во парк... мхх.мххх целу 14 саати бевме заедно, пиевме, се дрогиравме и... никогаш нема да и го заборавам тоа.

Со љубовта моја секоја вечер.
Ама баш секоја :wub:

23.11.2007
Најубавата вечер дефинитивно! Со личноста што си ја сакам највеќе на свет, убаво музиче, муабетче и местото беше супер...едноставно се беше совршено:pipi:

06. 07. 2007.

Никогаш нема да ја заборавам таа вечер.Никогаш.Ми помогна да го отворам очите и да не бидам толку слепа и плус убаво си поминав и плус рипнав во базен со алишта или попрецизна да бидам во фустан:).

pred 4 dena koga "my love" me pobara za zena i mi kaza deka saka da mu rodam 3 decinja.......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom