Вашата девојка по професија е доктор уролог

Вашиот сопруг е уролог, ќе му флезе,
у навика :vozbud:

Последно уредено:
Tattoo artist... drugar... pola od klientelata gi ima tetovirano... projdeno... na gz staj mi tetovaza! Fotograf isto... kao i da gledate luge so slab karakter bez moralen kompas nema da odoleat na 'iskushenieto' i sami se stavaat vo takva sitiacija za ili posle rabotno vreme... doktor i ima pobarano fejzbuk na sestra mi posle pregled... kao i da e... koja profesija... 90% od lugeto se sranje...

profesija e profesija ima mnogu po matni profesii od urolog,ginekolog,operatorka,depilatorka ,tatu majstorka ,medicinska sestra pravi boc i sto e poentata

Вашата девојка/сопруга по професија е масажерка???

Масажерка - Кажете ми вие дали масажерките во салоните не даваат и некакви (+)услуги, за некоја паричка плус секако???

Не викам комплет за сите масажерки, но одреден процент ги има такви...

Вашата девојка/сопруга по професија е масажерка???

Масажерка - Кажете ми вие дали масажерките во салоните не даваат и некакви (+)услуги, за некоја паричка плус секако???

Не викам комплет за сите масажерки, но одреден процент ги има такви...
Ова од искуство?

masazerki a depilatorki ???

Незнам за други но мене не ми пречи такво нешто.Впрочем работа си е работа професионалност мора да има.
Инаку сопругата работи како мед.сестра па така да има видено све и свашта и мали и големи а и ради тоа што нашиве нови доктори многу знаат (незнаат ни да боцкаат а не нешто посложено) и катетри мести така има и доста фатено.
Ама тоа си е работа нема сигурно да остави некој да умре ради такви стереотипи.
Има случаеви кога колешка кој и се од муслиманска вероисповест несакаат да пружаат помош на пациенти од машки пол само ради тоа што така ги учеле .
Женско требало на женско
А машко на машко

А и уролозите не работат само со мажи исти проблеми имаат и жените така да уролозите работат и со нив

Ајде машки, многу ме занима одговор на прашањево, како би се справувале во ситуација кога вашата партнерка е доктор уролог а имате пријатели кои бараат врски и мој термин за преглед кај неа!?
Може и девојките да одговорат на слично прашање, како би се чувствувале кога би имале дечко гинеколог....тешки ли се овие професии за одржување на една стабилна врска во која нема да постои љубомора??:свиркам:
Ако си професионалец во тоа што го работиш не би требало да ти биде тешко да направиш дистинкција меѓу професијата и личниот живот. И ако си во врска со стабилен човек, не би требало да се опседнуваш со вакви прашања.

Ако си професионалец во тоа што го работиш не би требало да ти биде тешко да направиш дистинкција меѓу професијата и личниот живот. И ако си во врска со стабилен човек, не би требало да се опседнуваш со вакви прашања.
,,,neee ovoa e samo retorichko prashanje , ne praktichno :ROFLMAO:

Не гледам зошто таква професија да биде причина за љубомора. Оној што е љубоморен секогаш ќе најде причина за да биде љубоморен. Нема потреба од правење непотребни расправии и драми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom