Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чудна навика ама со тек на време почнав да ја засакувам и јас.Многу обрнува внимание на деталите и секогаш ме советува иако понекогаш може да биде навистина досадна со тие приказните со почетокот:"во мое време..".Иако таква несовршена сепак си ја обожавам и редовно идам на посета
Другава баба е лудница
.За ралика од претходно горе наведената мирна баба,баба ми што живее со мене обожава да закача некој а особено мене
.Луге кои прв пат коа ке дојдат кај мене дома при нивното излагање низ влезната врата прво што викаат е бабати е закон а потоа фала на гостопримството убаво си поминав
Со бабами сум цел живот затоа што таа воглавно ме чуваше кога моите идеа на работа(пошо ја не идев у градинка).Уште наогаме време да се зезаме и секогаш мора да ме искритикува дека тоа сукњиче со таа маичка не ми одговара
Каква таква си ја сакам мојава луда баба:back:Ма си ги сакам и двете најмногу!И горда сум што ги имам покрај мене
. Ама и на двете им е заедничко што цело време принесуваат нешто за јадење и сакаат да погодат цело време, а јас воопшто не сум гладна. Можете да замислите, изнесува баба ми на маса сарма, леб, некое месо, салата, компири, риба, па на крај десерт дава и мора од се да се касне... Ама сепак си ги сакам бабите, иако некогаш гњават...