Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
 Чудна навика ама со тек на време почнав да ја засакувам и јас.Многу обрнува внимание на деталите и секогаш ме советува иако понекогаш може да биде навистина досадна со тие приказните со почетокот:"во мое време..".Иако таква несовршена сепак си ја обожавам и редовно идам на посета
Чудна навика ама со тек на време почнав да ја засакувам и јас.Многу обрнува внимание на деталите и секогаш ме советува иако понекогаш може да биде навистина досадна со тие приказните со почетокот:"во мое време..".Иако таква несовршена сепак си ја обожавам и редовно идам на посета Другава баба е лудница
Другава баба е лудница .За ралика од претходно горе наведената мирна баба,баба ми што живее со мене обожава да закача некој а особено мене
.За ралика од претходно горе наведената мирна баба,баба ми што живее со мене обожава да закача некој а особено мене .Луге кои прв пат коа ке дојдат кај мене дома при нивното излагање низ влезната врата прво што викаат е бабати е закон а потоа фала на гостопримството убаво си поминав
.Луге кои прв пат коа ке дојдат кај мене дома при нивното излагање низ влезната врата прво што викаат е бабати е закон а потоа фала на гостопримството убаво си поминав Со бабами сум цел живот затоа што таа воглавно ме чуваше кога моите идеа на работа(пошо ја не идев у градинка).Уште наогаме време да се зезаме и секогаш мора да ме искритикува дека тоа сукњиче со таа маичка не ми одговара
Со бабами сум цел живот затоа што таа воглавно ме чуваше кога моите идеа на работа(пошо ја не идев у градинка).Уште наогаме време да се зезаме и секогаш мора да ме искритикува дека тоа сукњиче со таа маичка не ми одговара Каква таква си ја сакам мојава луда баба:back:Ма си ги сакам и двете најмногу!И горда сум што ги имам покрај мене
Каква таква си ја сакам мојава луда баба:back:Ма си ги сакам и двете најмногу!И горда сум што ги имам покрај мене
 . Ама и на двете им е заедничко што цело време принесуваат нешто за јадење и сакаат да погодат цело време, а јас воопшто не сум гладна. Можете да замислите, изнесува баба ми на маса сарма, леб, некое месо, салата, компири, риба, па на крај десерт дава и мора од се да се касне... Ама сепак си ги сакам бабите, иако некогаш гњават...
. Ама и на двете им е заедничко што цело време принесуваат нешто за јадење и сакаат да погодат цело време, а јас воопшто не сум гладна. Можете да замислите, изнесува баба ми на маса сарма, леб, некое месо, салата, компири, риба, па на крај десерт дава и мора од се да се касне... Ама сепак си ги сакам бабите, иако некогаш гњават...