Ваш најголем ризик?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
На фб на покер кога ги стаив сите пари,кога го возев другар ми на точак...:helou:

помал кога бев низ тераса од втор спрат скокав, не ми текнува нешто на сестра ми и направив почна да плаче и баба не чуваше фати да ме брка и јас ни три ни четири туку низ тераса, за среќа се зафатив за крајот од терасата пак ајде од првиот спрат на терасата ме пречекаа пак ајде ќотек :kesa:

кога се пуштав од водно со криви бандаши и ми ги изедоа кочниците и завршив мавајки се во автобус, ишчашувајки десно рамо и десна нога..

Наголем ризик (материјален)?Mоже да се рече кога возев тест-возило...или кога jа возев на татко ми службената...:)кога користам нешто туѓо,се мислам дека ќе се заебе нешто...досеа се заебуело,ама ситници,точак,мотор, и тн....

Сам во странска западна земја, со патната торба, автобуска, околу 9 наутро...во потрага по работа и печалба...без да познавам никој, без сместување...

Кога ги уплатив во кладилница парите за екскурзија :pos2:

се качив на мотор и дечкото ме возеше 110 по патот накај градиште од охрид... а дечкото беше ХАЈ и тоа у 4 сабајле... после со точак се имам пикано сегде и у секакви макази и имам паѓано 400000 пати.... после пред МВР поминав со нешто што беше КРАЈНО нелегално(не е дрога) и ако ме застанеа... друго не ми текнува.... со коли трки како совозач на водно навечер сечење ленти и пролизгување...:drk: доме дур у соседната соба гости ручаа.. хаха

Најголем немозам да издвојам ама многу ризикувам само за да осетам адреналин мислам дека станав зависен од тоа нема седнувње во кола а да возам нормално (освен кога сум при крај со бензин :pos2:) исто така кога нема сто да правам одам на водно со било какво превозно средство дали кола дали мотор и правење глупости а најчесто со точак и пуштање по џандарската патека и тоа без преден амортизер.
А нема да заборавам пред две зими на маврово прво стапнување на скии вториот спуст ми беше по :salut: стаза и научив да скијам на потешкиот:uvo:начин.

Кога ја уплатив цела заштеда на тоа дека Манчестер ќе ја победи Барселона, ама не лани пред две години во полуфиналето:vozbud:

Кога се возев на бродон:pos: Во секој момент очекував да се опревртам и да паднам и да се распарчам на делови.. како шо се плашам од такви работи, ми се чинеше во секој момент ќе си заминам од овој свет..
Друго..со Бавби ко се враќавме по автопатон од плажине пешки.. е тоа баш беше ризик. Сите возат ненормално, цело време се претицуваа, сите свиреа.. ми се чини душата ја остадов таму :pos:

Posto rabotam vo Bahgdad toa e rizik, no rizikot si nosi i adrenalin taka da sum se vozel vo konvoj so nafta koga bese najgolemata kriza vo zelenata zona koga se pukaa megju sebe irackite pleminja , pred eden mesec so Suburban blediran niz ulicite na Baghdad potoa so helikopter preku Tigaraskata dolina i ruralnite sredini naokolu, ima bezbroj dr. rizichni situacii na koj mi treba mnogu poveke vreme da se setam i da gi napisam. :)

Najgolemiot moj rizik hmmm, na 19 godini, zaedno so moj rodnina, da skokame od ovoj most podole na klipot, lokacijata e vo kosovo. Skoknavme so noze, i samo za informacija nosot me bolese nedela dena, valjda toa sto mozebi glavata mi bese malku ponapred od telotot koga padnav:toe: . Od togas sum se zakolnil deka nema nikogas da skokam od ovoj most.

samo za informacija ne sum jas na klipot, ovoj e profesionalec :P.

Кога на отворен пат една будала излезе пред мене со Лада 1300 без ретровизори. Сакав да го поминам, и лепотанов почна лево да врти без жмигавец :tapp:
Сите што беа во колата почнаа да паничат ко прешалтав од четврта у трета, стиснав малце посилно за да избегам, а патот - коцка (Струмица-Радовиш)... :vozbud:

Срцето ќе ми избегаше од скокање.

RIZIK CCC NEMOZAM DA KAZAM DO DETALJI NO KOGA IMAV SEKS SO BIVSATA VO MOJATA SOBA A VO DRUGATA MOITE A PLUS I KOMSII CCCC AL JAKO BESE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom