Ван Гог во Скопје - Арена - 16.12.2009

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Момциве после пролетното издание кај нас се враќаат пак .
Глупо е што ќе биде у Арена, сите очекуваа дека овојпат ќе биде на саем за да не нема толку гужвање како у Хавана ...
За цени на карти уште не знам али ќе бидат 300-400 негде сигурно, на врата минимум 500-че ...

али претпоставувам дека без лична карта...влагање - dick :toe:

Кај и да е ќе се појави официјален плакат, па ќе знаете за официјално :)

Ааааа среќна суммм! :vozbud: Би требало да одам, си ги сакам дечките, минатиот пат направија стварно прекрасна атмосфера!

еееејјј...Мора да се идее!!!.. Ја вчера прочитаф..демек на саем:toe::vozbud:

Концертот е закажан на 16 декември во Арена. Свирката почнува во 23 часот, а влезниците веќе од вчера се пуштени во продажба. Истите можат да се купат по цена од 350 денари во Југотон, Ван Гог и Мега мјузик бокс.

Повеќе на сајтот на Вечер.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: конечно
ако се собереме 2-3 100% одиме ова не смее да се пропушти :)

Добро бе не е фер, у среда ли?? Ај ако имам со кого, ќе идам.

Ke bide mnogu jako i mislam deka ke ima mnogu guzva i vo natre nema da se disi od toplo:nesum:

требаше да биде на саем, како што и беше најавено прво...ама што е тука е, ќе се оди макар и во Арена...а и денот како ми го погодија, секоја чест:smir:
добро шо пишавте оти веќе има карти во продажба, па да поминам да земам деновиве, да не биде пак како во хавана коа немаше карти...мада сега не би требало да има ваков проблем...не сум бил во Арена/Колосеум, ама мислам дека е доста поголемо од летнта Хавана? или не? :)
како и да е, таму сме!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom