Валандово

• Креатор на темата Креатор на темата pumaval
  • Време на започнување Време на започнување
Базенот во Валандово цел комплекс го направиле со ресторант и хотел.
http://www.rcizvor.mk/
Валандовчани кажете како е оваа лето работи ли базенот и каква е храната во ресторантот?

Работи базенот, за храната незнам, не сум бил во ресторанот.

Инаку кога сме веќе кај базенот во сабота Саша Матиќ ќе пее во Валандово на базенот :)

Како е со посетенест? Да не испадне џабе тепање пат од Струмица .

Најмногу народ имаш за викенд сабота и недела.. Инаку за концертот на Саша се предвидува голема журка, многу народ.

Најмногу народ имаш за викенд сабота и недела.. Инаку за концертот на Саша се предвидува голема журка, многу народ.

Не благодарам за Саша Матиќ.
Благодарам за информациите ќе гледам да го посетам базентот оваа година и се надевам дека нема да налетаме на некоја дешавка од типот Саша Матиќ и компанија.

Не благодарам за Саша Матиќ.
Благодарам за информациите ќе гледам да го посетам базентот оваа година и се надевам дека нема да налетаме на некоја дешавка од типот Саша Матиќ и компанија.

А кој денес оди за музика? Сите одат таму за забава и пијанчење. Мислам, ретки се тие кои одат по такви журки за да слушаат музика.

А кој денес оди за музика? Сите одат таму за забава и пијанчење. Мислам, ретки се тие кои одат по такви журки за да слушаат музика.

Зависи што подразбираш под „забава„ за мене таквите забави каде што има „пијанчење„ и пред се „турбо фолк„ , викање ,урлање и тепање за мене се малтретирање затоа ги избегнувам.

Зависи што подразбираш под „забава„ за мене таквите забави каде што има „пијанчење„ и пред се „турбо фолк„ , викање ,урлање и тепање за мене се малтретирање затоа ги избегнувам.
Нема да има диско. Базен преку ден со кафич и ресторан само. И нели има за спиење соби. :D Храната е добра, сум бил неколку пати и нема на што да се пожалам. :P

Сите сум ве провалила кои сте :D

Поздрав!

Хехехехехе.... се шалам малку, немојте да се сеќирате, само претпоставувам кој е кој и многу ми беше забавно да ја читам темава. Искрено ми направивте да ми фали мојот роден град :D

Сите сум ве провалила кои сте :D

Поздрав!

Хехехехехе.... се шалам малку, немојте да се сеќирате, само претпоставувам кој е кој и многу ми беше забавно да ја читам темава. Искрено ми направивте да ми фали мојот роден град :D
Пиши си валандавски де, разбириме. :D

леле коа читум шо глупости сум пишувал пред 5-6 години тука ми иде да са утепум. :sramezliv:Ама дете ај, шо да прајш. :D

Последно уредено:
Епа нема да биде форум ако кажум која сум, една архиТетка ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom