ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 33.004
- Поени од реакции
- 44.809
Закажи у салта на време
Ебајте се у гзо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Закажи у салта на време

Хахаххаха, појма неам да ти кажум право оддамна не сум бил.@ManUtdChampions здраво како е во Валандово има живот?Инаку сум бил два три пати на минување така ,имате плоштад,кафиќи и слично?
Или ти у Скопје си сега па не си запознаен хахаха де бре живни а темата бе Боре кога па у салта а ?![]()
![]()

@The Edge^ОО ти ке идиш ли воа викенд? Јас секак ми ако е таква работта мани го Д'Еџ нека решаве болцманова теорија он ние ке а напрајме на игралишто иам информација дека имиш фудбал од Ск купаноХахаххаха, појма неам да ти кажум право оддамна не сум бил.![]()
Каква сала бе, времето мора да управе веќе, на игралишто ќе летиме. Ќе бијте ли дома воа викенд да напрајме?@The Edge^

хахахах да, тука е фудбало може да го зеам, ама малце е јајце. Малце повеќе уствари.ОО ти ке идиш ли воа викенд? Јас секак ми ако е таква работта мани го Д'Еџ нека решаве болцманова теорија он ние ке а напрајме на игралишто иам информација дека имиш фудбал од Ск купано![]()
Иначе идум 
Готаво 4 има два на два голман нема потреба xD не бе озбилно ако го зимиш со Глигор супер може да а напрајме ај са глејме оам да учум поззхахахах да, тука е фудбало може да го зеам, ама малце е јајце. Малце повеќе уствари.Иначе идум
![]()

Ќе средиме ајде.Готаво 4 има два на два голман нема потреба xD не бе озбилно ако го зимиш со Глигор супер може да а напрајме ај са глејме оам да учум позз![]()

AAAA шое воа бе ццццц...хехе башка шо значе?Прегледај го приврзокот 92295
Aj викендо и јас си идум ама ного за учејне
aама ај ако са организире идум башка имиме фудбал ного добар најк!!!
(иначе ли??)
неј битно колко ке сме ја 4 има со се тебе 5 битној времто да са погоде 
Епа сеа кој на матурски, кој на колоквиумска, ептен слабо беше, точно.sinokja bev,mnogu mrtov e gradot,vo kaficite dali imase 5 6 dusi
vo kladilnicata imase povike narod

Поготаво ти коа не си там нелиЕпа сеа кој на матурски, кој на колоквиумска, ептен слабо беше, точно.![]()

Ного јасно xDПоготаво ти коа не си там нели![]()