- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
И тогаш текстов го прочита Спилберг и сними филм ах не или тоа беше Ридли Скот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Приказнава мене не ми личи на анализа на разознавач, туку на ново откровение. Кој како што ќе му рече, точно бројки и така натаму. Којзнае на каков трип е овој Филип Џиралди.СЦЕНАРИО НА ФИЛИП ЏИРАЛДИ, ПОРАНЕШЕН АГЕНТ НА ЦИАВака ќе започне трета светска војнасреда, 18 јануари 2012Американскиот разузнавач смета дека напнатоста што со месеци трае во Персискиот Залив е искрата што ќе го запали светот....................
Немој да тролаш! И за нешто порано што го сметале за глупост и измислица како на пр.авионот на браќата Рајт,денес е една од најголемите технички придобивки кои ги користиме сите ние!
amerikancive samo baraat pricina za stvaranje nemiri i posle nastapuvaat kako spasiteli.dzabe narodot ne rekol:skokajki od kol na kol na eden ke se nadenes.taka i tie ke go jadat negde a po se mi se ciini so iran ke naebat.
Иран можеби нема капацитет да ги победи Американците, ама можат да станат голема причина за да се запали светот,поточно кажано да започне трета светска војна..
А плус Иран има и доволно ракети да ги наштети сојузниците на САД, почнувајки од Израел и Турција, па се до Европа, НАТО чим не успеа до сега да ги нападнат иранците тоа е доказ дека Иран не е Ирак Авганистан Либија,Палестина или други.. Уште од 2005 година слушаме дека ќе се бомбардира Иран, па ево сега сме 2012 па пак ништо..
Незнам што ќе се случи во иднина,ама дека ќе биде неизвесно за САД и Европа,ќе биде, тоа е факт..