Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Polo SDI 1.9 -mozni problem so menuvacot - znae da istece maslo od semeringot na salterot. No ima edna dobra strana - Nema DMF ! Ima konvencionalen kumplung set i menjacot kaj SDI i D ne se zamenlivi !. Ima EGR no nema MAF taka da EGR komotno moze da se zatapi bez problemi.
Извозени се четворките максиииимаално пази што правиш .Јас се мислам да земам VW Golf 4 1.9 TDI па ако имате некој совет добредојден е![]()
Па дај некој совет или од каде да набавим еднаИзвозени се четворките максиииимаално пази што правиш .
Подобро да земеш ауди а3 него голф 4 , а да најдеш убава 4ка моментално исто ко да бараш поштена курва . Отвори си ги страниве наши што се за коли и ке најдеш што сакашПа дај некој совет или од каде да набавим една![]()
А според тебе што е боље астра или 4ка да барам ?Подобро да земеш ауди а3 него голф 4 , а да најдеш убава 4ка моментално исто ко да бараш поштена курва . Отвори си ги страниве наши што се за коли и ке најдеш што сакаш
avtooglasi , pazar 3 , reklama 5
Па што знам зависи Астра е ок бензин , дизел општо моторите не ги бива на Opel , така да ако зимаш астра гледај да е бензин а ако зимаш 4ка нормално дизелчеА според тебе што е боље астра или 4ка да барам ?
baram sovet.. imam golf 4 1.9 T(DI) 101 KS 2001 god so maslo treba da mu menam? i uste edno prasanje koj se zanimava so cistenje na injektori i takvi raboti ...? dali e zapoznat nekoj
Масло 10-40 Арал.
Го фалат тој во Кавадарци,бошистата.
Има едни во Скопје-Момин Поток-Екштеин се вика фирмата,се бават со радилици,мотори,брегасти,бошови.И ги бива луѓето.
aha jas dobiv nekoj informacii deka za takov motor pozelno e maslo 5-30 ili 5-40... a toa momin potok ekstein kaj se naoga ili mozebi imas nekakov kontakt da mi pisis pozzz