V O L K S W A G E N

Sega go palev 10 pati, ama cekav da se izgasat site sijalici, palese bez problem, citav za tie zamajci, bile problematicni, koj e znak deka e problem so toa.
 
Здраво вака сега сум многу сум заинтересиран за Фолксваген Голф 4 или 3 кабриолет 1999
ДАЛИ НЕКОЈ ЗНАЕ ДАЛИ ИМА ПРОБЛЕМИ СО МОТОРОТ ДАЛИ НЕКОЈ ИМАЛ ВАКОВ АВТОМОБИЛ ДА МИ ГО КАЖЕ НЕГОВОТО ИСКУСТВО ЗА ВАКОВ АВТОМОБИЛ АКО НЕМА ДА МИ КАЖЕТЕ ВИЕ ПОВЕЌЕ ШТО СЕ РАЗБИРАТЕ ШТО МИСЛИТЕ ФАЛА !
 
Здраво вака сега сум многу сум заинтересиран за Фолксваген Голф 4 или 3 кабриолет 1999
ДАЛИ НЕКОЈ ЗНАЕ ДАЛИ ИМА ПРОБЛЕМИ СО МОТОРОТ ДАЛИ НЕКОЈ ИМАЛ ВАКОВ АВТОМОБИЛ ДА МИ ГО КАЖЕ НЕГОВОТО ИСКУСТВО ЗА ВАКОВ АВТОМОБИЛ АКО НЕМА ДА МИ КАЖЕТЕ ВИЕ ПОВЕЌЕ ШТО СЕ РАЗБИРАТЕ ШТО МИСЛИТЕ ФАЛА !
4та тие добра машина али не би ти препорачал да земаш кабриолет, подобро да си најдеш со сончев кров ;)
 

Black Hok

CRUISE
Колку што знам немаат квалитет во дихтувањето така да ипак се работи за 15-25 години стара кола
Тоа многу лесно на шнајдер ќе се среди,ќе се закрпи,или ново платно ќе се стави и нема мака..Само незнам кое задоволство во кабриолет со платнен покрив..Еден град да падне,ќе го издупи сиот покрив..
 

Маркетинг

Нови теми

На врв