Хахах кој цар е овој нема што 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може да ми кажете дали и колку е паметно да се купи голф 5 бензин 1.4 со мнг мала помината километража и неувезуван iи да се стави плин ?
Паметно еМоже да ми кажете дали и колку е паметно да се купи голф 5 бензин 1.4 со мнг мала помината километража и неувезуван ?
Не е. Кај нас Гољф-овите се преценети. За истите пари ќе купиш далеку поквалитетна и посочувана јапонска кола. Понатаму 1.4 атмосферскиот бензинец е преслаб мотор за таа шасија. Возилото ќе ти биде премногу тромо и нај-неекономично.Може да ми кажете дали и колку е паметно да се купи голф 5 бензин 1.4 со мнг мала помината километража и неувезуван ?
Јапанецот да е квалитетен но си помислил за делови и одржување како ќе ти биде и повеќето тие твои јапонци се произведени во Турција си помислил малце на тоа ?Не е. Кај нас Гољф-овите се преценети. За истите пари ќе купиш далеку поквалитетна и посочувана јапонска кола. Понатаму 1.4 атмосферскиот бензинец е преслаб мотор за таа шасија. Возилото ќе ти биде премногу тромо и нај-неекономично.
Јапанецот да е квалитетен но си помислил за делови и одржување како ќе ти биде и повеќето тие твои јапонци се произведени во Турција си помислил малце на тоа ?![]()
Има и во Грчка не е далеку. Во Грчка има огромен избор на делови.
Незнам дали можеш настаро кај нив да земаш, разговорот погоре беше за половни возилаИмаш претставници за Јапански возила во МКД,ќе си порачаш од кај нив дел ако не веруваш и готово..
Не сум помислил туку сум одржувал и знам. Помина времето кога немаше делови и/или беа скапи. Барем сега во Скопје на лагер има колку сакаш заменски и оригинални делови. Солид-АС имаат одличен лагер и одлични цени, ретко кога се случило нешто специфично да нема, но истото го набавуваат во рекордно време. За половни делови, нема како за Гољф 'нга Тетова, ама ене го Солун кај е. Во Солун има колку сакаш плацови со расклопени јапанци на влез и излез од град, а и во продавничките за половни афтоделови што се наоѓаат на северниот влез во близина над, за нашинците добро познат, Гиро Вардарис.Јапанецот да е квалитетен но си помислил за делови и одржување како ќе ти биде и повеќето тие твои јапонци се произведени во Турција си помислил малце на тоа ?![]()