Уживам...

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Уживам кога слушам музика,уживам на прошетка навечер,уживам кога сум со луѓето што ги сакам , уживам кога играм кошарка .Едноставно уживам во животот :)

Најголемо задоволство ми е кога ќе отидам на некоја планина и ќе заостанам зад групата и така сам уживам во планината,шумата,птиците,сонцето....
Исто така уживам и кога шетам сам во тивок маглив есенски ден.Нема гужва и немаш осет дали е утро или пладне...

Уживам во себеси, затоа што го исполнив даденото ветување, не е којзнае што ама исполнувањето на дадениот збор ме исполни духовно.

Супер ми е и не знам зошто.

---------------------------------------------------------------------------------------------
А во раце денешниот дневен весник ,
А на насловната страна токму тие што ми требаат
во оваа пригода Г..дин.......и Г..ѓа.... ха...ха....
што убаво се.......брише
ова не е реклама туку наша стварност
за жал
----------------------------------------------------------------
Е ОВА Е МАКЕДОНИЈА

uzivam vo slusanje muzika; razgovor preku telefon so draga osoba; trosenje pari, koga se smeam, koga se druzam so kogo sakam jas, razgovor so decata, koga go skokotkam soprugot i neznam drugo ne mi teknuva.:свиркам:
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 18:32 ---
uzivam vo slusanje muzika; razgovor preku telefon so draga osoba; trosenje pari, koga se smeam, koga se druzam so kogo sakam jas, razgovor so decata, koga go skokotkam soprugot i neznam drugo ne mi teknuva.:свиркам:

Уживав во денов ама стварно.. од сабајле у кревет едно пола саат се тегнев си лежев, уживав додека читав, додека цртав, се печев на сонце на терасата, кафенце, уживанција.. моментално уживам на линкот поставен погоре Charlie Rouse Quartet 1960.. ах темава ли ми требаше да сфатам дека иако безначаен денов ми бил прекрасен мене значи :)

Уживам во животот,во бесконечната човечка глупост уживам да гледам како системот од луѓе создава ѕверови....уживам секој миг се додека не потонам целосно.

Сега уживам повеќе отколку пред еден саат.

Одење сам на школо, наутро. Седење по пола саат на шоља. Есен и паднатите лисја. И :sleep:.

Уживам во сонцето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom