Уживам...

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Кога алкохолот ми ги пустоши и последните мозочни клетки

Уживам кога:
- Трчам
- Слушам музика пред спиење
- Излегувам со другари
- Кога лежам цел ден и за ништо не ми е мака
- Гледам Лост (иако заврши,репризи)
- Ги тепам сите на Пес :p
- Го гледам Јувентус иако во тој момент со сигурност се вадам од кожа но уживам дека е така.

прво: kога јадам чоколадо
второ: да се излежувам на плажа и да се печам како гуштер на сонцето :D
трето :кога спортувам

Кога спијам до касно
Кога шетам
Кога дечко ми плаче :D:p

Ова:
Кога алкохолот ми ги пустоши и последните мозочни клетки

да додам:и глупостите произлезени како последица на горенаведеното
- Кога лежам цел ден и за ништо не ми е мака
- Го гледам Јувентус иако во тој момент со сигурност се вадам од кожа но уживам дека е така.
+
- ако ми е погоден денот без особена причина и супер сум расположен
- ако паднам несмасно (или слични глупости) и се искршам и после да се убијам од смеење
- да сум во круг на луѓе кај шо главниот муабет нема да ни е озборување на други блиски ,а неприсутни тука личности
- да легнам во 5 сабајле ,а во 8 сум на работа
- во случај да морам да сум озбилен,а ми е смешно упм

итн..... то бе цонтинуед...

1. Денсање
2. Цртање
3. Алкохол
...
...

Уживам кога правам нешто од ништо... најчесто тоа се сведува на две работи: програмирање и склопување автомобилски делови.
Уживам кога пијам кафе. Незнам зошто, ама кафето ми стана ритуал за кој одделувам 5 минути од животот... Па уште ако е поткрепено со добар соговорник (ретко кога пијам кафе сам, најчесто има некој да ме дружи) со кој што има муабет да се врзи... мераци.
Уживам ко ќе станам во 5.30... иако сум легнал во 1.
Уживам дури возам... иако некогаш тие со мене не уживаат :)

Беше тешко, но се научив да уживам во секој момент.
Се научив да викам "Вака треба, и ова ми се свиѓа." и да уживам во работи што за сите останати се ситници. Да уживам во работи на кои сите други би пекале.
Уживам кога си седам на бунарче со кафе од задња и фиш, коа си терам муабети и си ја гледам прекрасната населба.
Уживам кога се враќам сабајле кога се разденува и кога населбата е мирна и чиста, кога воздухот те топи, зградите ти се горди. Кога маалскиот пес Тупак ме поштуе, коа ме лае само за да ме поздрави, коа ме разбира коа ќе му напраам peace. Уживам коа ќе го видам маалското еже Прже, ко ќе си го погалам, ќе го прашам шоима? Кај шеташ? Те дира некој? Си газиш. Поштуем коа Прже се убацуе у кадар во нај priceless моментите. Уф.
Уживам у цигарата после јадење од задња.
Уживам во насмевките на децата пред маало.
Уживам во "Are you pondering what I'm pondering" моментите дур си лежам на трева у маало ил на кауч кај Даме и ковам планови to take over ze world.
Уживам коа ќе ми стигне оној убавиот sms.
Поштуем кога знам дека универзумов ме сака, љубов ми дава и со почит ми се обраќа.
Поштуем кога све што ми треба ми олеснува, и секад ко се праам паметен ми отежнува, за памет да ми дое, зашо копилето цени, зашо ме сака, сака да ме среди.
Поштуем пеер, многу. Уживам. (:

Уживам...

моментлно - Not

...нема се с чиме. Betty Ford овие денови.

во животот.......

Уживам кога гледам како луѓето прават се што е во нивна моќ за да си дадат причина за живот, кога лажат и се молдираат себе се во име на проекцијата.Нека ми се прости на ваквата самозадоволност, ама како уживам во ваквите моменти ... скоро колку во кафето и цигарата наутро. :)

Кога влегувам под ладен туш после напорен тренинг (y)

ич не уживам во последно време...ова пекол жештиниве ми пореметуваат расположение

Уживам кога седам дома и гледам телевизија пред распламтен камин, кога лежам во када полна со топла вода слушајќи некоја тивка мелодија, кога читам некоја добра книга на изгрејцонце и секогаш кога сум со моите пријатели. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom