Уживам...

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
уживам додека уживам, кога сум напнат, нервозен, кога ми е досадно, кога читам книга, форум, кога паѓам во бедови, кога се журкам, кога праам глупости и не ме интересира што другите мислат, кога ми е страв, уживам во предизвици, авантура , уживам во нешто ново, промени, уживам секој миг во сите чувства А највеќе уживам кога имам трема и се соочувам со неа

Уживам во:
-добар муабет кој нема содржина од типот кај бев вчера и колку повеќе сакам турско од нес (за жал се поретко наидувам на луѓе што знаат да направат убав муабет)
-уживам во добар филм и музика (кои ги консумирам исклучиво сама оти меракот и задоволството ми се поголеми така)
-уживам кога гледам спортски натрпевар во кој игра некој за кој навивам. Одличен начин за адреналинска доза.
-уживам во добар хумор
-уживам кога после напорен ден ќе легнам да преспијам на попладневна дремка. Нема посладок сон од тој.

Увек ми била уживанција филозофски муабет. Мислам нешто у стилу кога повеќемина имаме спротивставени ставови но знаеме за што треба да разговараме и не скокаме ид тема на тема.
Потајно уживање во музика. Зависи од периодот, од местоположба.
Пишување. Исто од периодот зависи многу.
Хумор. Класичен и смешен за сите во друштвото.

Уживам најмногу во сексот, уживам да ја галам да ја допирам насекаде по мекото тело, уживам да ја гризам во пределот околу вратот, уживам кога нејзината коса ме допира на стомак и на горниот дел од нозете за време на таквото, едноставно mnogu uzivam .. :D

Понекогаш и кога работам уживам.....

Уживав во пролетен дожд што удира на прозорецот, покриен под ќебето, во позадина оди музика од татко ми на грамофон со плоча од Stonu Yamash'ta и се слушаат тивко крцкањата покрај звуците.
Ќе ја отворев првата страница која почнуваше вака - crni oblaci skupljali su se nad mocvarom Darkvuda i pretili strasnim plujskom. Nasi prijatelji su pozurili u zaklon, predvidzajuci duzu izolaciju.

Мака ми е што пораснав и се префрлив на Алан Форд

Си слушам транс и уживам тренутно.

uzivam koga me zamara nekoj :drk::tapp::bip:

моментално уживам оти ми помина нервозата која траеше 2 дена поради глуп предмет и конечно денеска помина тоа главното и бидна шо бидна.... напишав СЕ.... и сеа уживем бе баце и плус знајш петок е нели.....

Јас уживам кога одам во WC ... си палам цигарче, и си седам на шоља така едно 20-тина минути ! :)

Уживам кога лежам и размислувам за таа шо ја сакам :)

Кога гледам добар филм.

Уживам во многу работи ,но ќе наведам во што ке уживам денеска , а тоа е скара и ладно пиво надвор во дворот и секако музика :cug:

Уживав во фудбалски натпревар не пред телевизор не гледам туку во живо......

Уживам во првото утринско кафе
Уживам кога правам торти, колачи, палачинки
Уживам кога после факултет ќе се најадам како вол
Уживам кога купувам храна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom