Xibalba
Господин Господин
Сигурно ли е ова дека поминуваат?
Само Еуро4 поминуваат без оглед дали е бензинец или дизел.
http://dnevnik.mk/?ItemID=EC87058A1250B849AA14FE19C839DDBE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно ли е ова дека поминуваат?
Alfa od 99 e sigurno euro2, bez razlika koj model. Taa e uvezena pred nova godina.[DOUBLEPOST=1441902974][/DOUBLEPOST]Кај нас се е обратно ама и според ова човек не може да се ориентира
Прегледај го приврзокот 128286
Крајот на јуни земав увезена alfa romeo 156 2.0i TS од 1999 која според табелава излегува дека е помеѓу euro 2 и euro 3 а човекот што ја внел во Mакедонија му ја царинеле како euro3
А што е најтрагично истиов мотор го носи и редизајнот кој го сметаат како еуро4
Најверојатно кај нас одредуваат кое еуро е според тоа колку загадува
Euro3 e do juni 2016, prodolzija za edna god, a mislam deka i taka ke ostane.Само Еуро4 поминуваат без оглед дали е бензинец или дизел.
http://dnevnik.mk/?ItemID=EC87058A1250B849AA14FE19C839DDBE
Euro3 e do juni 2016, prodolzija za edna god, a mislam deka i taka ke ostane.
Не ги исполнува колава македонските стандарди за увоз, еуро 2 мотор еЗдраво, дали може да се увезе на пример оваа кола и колку би коштало за да се царини и да се регистрира на македонски таблици?
Еве ги карактеристиките:
Mitsubishi Eclipse
Year: 1999
Engine: 2.0L
Emission class: Euro2
CO2 emissions: ca. 225g/km
Погоре некој пиша дека има увезено Алфа 99 година, и таа е еуро 2...Не ги исполнува колава македонските стандарди за увоз, еуро 2 мотор е
Ако била увезена пред нова годинаПогоре некој пиша дека има увезено Алфа 99 година, и таа е еуро 2...
Ако била увезена пред нова година
Новиот закон е од почетокот на јуни.Крајот на јуни земав увезена alfa romeo 156 2.0i TS од 1999 која според табелава излегува дека е помеѓу euro 2 и euro 3 а човекот што ја внел во Mакедонија му ја царинеле како euro3.
Zdravo, ima li nekoj forumdzija sto uvezuval kola od Francija, treba da prasam nesto okolu dokumentite