Не се којзнае какви тешки критериумите, само што треба ПОСТОЈАНО да бидат проверувани, ништо корист ако сеа се спремни за 3 месеца сите ќе пуштат стомаци како остатокот од постарите полицајци 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај сега да праиме споредби, ја ќе ти кажам дека познавам луѓе кои без врски се влезени, дека познавам и такви кои со врски не успеаја да влезат и така до недоглед.
Početna plata okolu 20 bona,posle 10tina godini 25-30 bona. Plus bonificiran staž za dve godini na rabota 3 godini penzisko. So 45-50 odat vo penzija i nema nikoj pomala penzija od 20 bona.Колкава плата земаат полицајциве? И какво е ова „згибови на вратило“, на шипка тоа кревањето? Некој клипче да постира, знам 10 различни верзии имаше на правење?![]()
Полицаец сигурно нема да бидамВо мода и убавина да не требаше да ја отворам темава ? Видов предходната била тука отворена за полицајци па затоа и оваа ја отворив тука, плус делот (подфорумот) вработувања припаѓа во економија и бизнис така да не е голема грешка..
И да во право си ако се пријавам и за полицаец ќе ме биде, само што си имам многу попаметна работа од тоа да станам полицаец туку гледај си ти за тебе што ќе бидеш![]()