Уште 2 месеци Б.Ц.

Абе, што сте напнати толку...дајте олабавете од ов веќе.

гладниот просо сонува

Gladna kokoshka proso sonuva,istoto so VEMERO e.

гладниот просо сонува[/quoteПовеќе не сме ни гладни .Уште просото ни остана благодарение на ДРЖАВНИКОТ

Kako shto ostana najdobroto zad nego od negova strana taka ostanaa se pogolemi frustracii i nervozi kaj vas od VEMERO.Milo mi e,ushte dolgo vreme kje si gi lechite tie neizlechivi kompleksi pa za moment mi nalikuvate na Bugarite koga lechat kompleksi so Tito i Komunizmot :baeh:

Се согласуваш ли со изјавата на форумскито ти другар Самоутепан?

A shto ti e tebe pak bitno dali se soglasuva ili ne?E nemozhe be se da znaete :tv:

Gladna kokoshka proso sonuva,istoto so VEMERO e.

Kako shto ostana najdobroto zad nego od negova strana taka ostanaa se pogolemi frustracii i nervozi kaj vas od VEMERO.Milo mi e,ushte dolgo vreme kje si gi lechite tie neizlechivi kompleksi pa za moment mi nalikuvate na Bugarite koga lechat kompleksi so Tito i Komunizmot :baeh:

Kompleksot narecen BC nema nikogas da bide izlecen,toa ti e isto kako da go lecis na Hannibal Lecter...

Kolku shto Bugarite kje se izlechat so Tito tolku i vie kje se izlechite so Branko

Velis deka koga BC ke se vrati na kormiloto na SDSM partijata pak ke go povrati izgubeniot sjaj ako nekogas i imala sjaj od razbojnicite vo nea?Dali znaes deka skrsena chasha i da ja zalepis taa pak ke ja ima formata ama ke bide malce iskrivena odnosno nema da bide toa sto bila nekogas? :kesa:

да се подсетиме

Црвенковски: Нема да има семејство без ниту еден вработен

2337.jpg

Бранко Црвенковски​

КАВАДАРЦИ - Завчеравечер Градскиот плоштад во Кавадарци беше претесен да ги собере многубројните кавадарчани на големиот и импозантен предизборен митинг на коалицијата "За Македонија заедно". Кавадарци никогаш досега не памети на едно место да се собрал толку народ, над 8.000. Дојдоа граѓани од Кавадарци, Росоман, Конопиште и Неготино.

"Во филмот на ВМРО-ДПМНЕ навистина се живее мошне богато. Таму каде што навечер се делат украдени пари, владее невиден раскош. Дали носителите на власта прашале како живеат два милиона граѓани на оваа земја. Тие ниту знаат, ниту сакаат да ја чувствуваат несреќата што ги зафати илјадници наши семејства во кој нема ниту еден вработен, без никаков приход. Ниту пак ја чувствуваат маката на земјоделците, на рударите, стравот на пензионерите, колкава е несигурноста на вработените. Нема среќа во таква држава каде што народот е сиромав и катадневно страда, а партиска олигархија од 300 луѓе нечесно се богати. Тоа наскоро ќе го промениме. Преземаме обврска во секое семејство да има најмалку по еден вработен и сите редовно да ги добиваат месечните заработувачки. Тоа се причините што за првпат во историјата на Република Македонија се собравме дури десет политички партии заедно, се собравме и православни и муслимани, и партиски определени и неопределени. Се здруживме зашто сега е вистинскиот момент, под едно знаме, под едно име, за победа и спас на Република Македонија", рече лидерот на СДСМ, Бранко Црвенковски.

За двојната формула за името нема алтернатива
crvenkovski%20so%20nimic%201%20%28Small%29.JPG

Двојната формула за името е начинот да се реши спорот за името меѓу Македонија и Грција. Ова беше заедничката порака што ја повториле шефот на државата Бранко Црвенковски и министерот за надворешни работи Антонио Милошоски на средбата завчера во Њујорк, со посредникот Метју Нимиц.

да се подсетиме

Црвенковски: Нема да има семејство без ниту еден вработен

2337.jpg

Бранко Црвенковски​

КАВАДАРЦИ - Завчеравечер Градскиот плоштад во Кавадарци беше претесен да ги собере многубројните кавадарчани на големиот и импозантен предизборен митинг на коалицијата "За Македонија заедно". Кавадарци никогаш досега не памети на едно место да се собрал толку народ, над 8.000. Дојдоа граѓани од Кавадарци, Росоман, Конопиште и Неготино.

"Во филмот на ВМРО-ДПМНЕ навистина се живее мошне богато. Таму каде што навечер се делат украдени пари, владее невиден раскош. Дали носителите на власта прашале како живеат два милиона граѓани на оваа земја. Тие ниту знаат, ниту сакаат да ја чувствуваат несреќата што ги зафати илјадници наши семејства во кој нема ниту еден вработен, без никаков приход. Ниту пак ја чувствуваат маката на земјоделците, на рударите, стравот на пензионерите, колкава е несигурноста на вработените. Нема среќа во таква држава каде што народот е сиромав и катадневно страда, а партиска олигархија од 300 луѓе нечесно се богати. Тоа наскоро ќе го промениме. Преземаме обврска во секое семејство да има најмалку по еден вработен и сите редовно да ги добиваат месечните заработувачки. Тоа се причините што за првпат во историјата на Република Македонија се собравме дури десет политички партии заедно, се собравме и православни и муслимани, и партиски определени и неопределени. Се здруживме зашто сега е вистинскиот момент, под едно знаме, под едно име, за победа и спас на Република Македонија", рече лидерот на СДСМ, Бранко Црвенковски.

За двојната формула за името нема алтернатива
crvenkovski%20so%20nimic%201%20%28Small%29.JPG

Двојната формула за името е начинот да се реши спорот за името меѓу Македонија и Грција. Ова беше заедничката порака што ја повториле шефот на државата Бранко Црвенковски и министерот за надворешни работи Антонио Милошоски на средбата завчера во Њујорк, со посредникот Метју Нимиц.

Nesto ne raboti kaj mene REFRESH pa podseti me koga BC vrabotuvase?

a be ti stvarno mislis deka branko ce napravi kambek na izborive.....ondak pria tele ti si za lecenje
Да ќе проба само што прво ќе направи „кам“, а после „бек“ во темната страна од нашата историја.

Да ќе проба само што прво ќе направи „кам“, а после „бек“ во темната страна од нашата историја.

Ti ako si od Dostoinstvo tebe pak umot ne ti doagja izglea a?Grujo vi go smesti do koske ti pak po niv i pak Branko e kriv a?Ejdi patriotu eden :tapp:

ситуацијата денес е слична како 2000-2001, истото што го правеше Љубчо го прави и Никола, а Бранко Црвенковски многу паметно ќе изигра оваа 2009 година. ДПМНЕ веќе нема образ кај народот, овие грешки им се последни грешки, повеќе простување од овој народ НЕМА!

ситуацијата денес е слична како 2000-2001, истото што го правеше Љубчо го прави и Никола, а Бранко Црвенковски многу паметно ќе изигра оваа 2009 година. ДПМНЕ веќе нема образ кај народот, овие грешки им се последни грешки, повеќе простување од овој народ НЕМА!
хахаха а сдс има образ? сдс одамна ги направи грешките не е како порано кога сите пензионери гласаа за сдс
а вие зборете за бране ама ќе видите на 15 септември:pos2::pos2:

Бранко е клучната личност на Македонската нација, заедно со неговиот ментор Глигоров кои заедно ја изградија днешна „Независна Република Македонија“ за првпат во историјата. Тоа се политичари со врвно реноме, политичари кои конституираа независна држава. Па да не беа тие, незнам дали некој денеска од вас ќе имаше доблест да се нарече Македонец и дали некој во светов воопшто ќе не признаеше како Држава. Нормално немаше, затоа што пред тоа не бевме држава бевме регион распространет во три краја, Егеј Пирин Вардар и вардар беше југославија. И покрај грчките притисоци, Киро и Бранко ја одбранија честа на историскиот македонски народ, и ги наградија со сопствена држава. А денеска сето тоа некој сака да го прокоцка и да се бугарофилизира нашава татковина. Епа се сомневам дека народов ќе остаи тоа да се случи. А и европа, пошто сме значајни за регионот, а и америка и НАТО нема да дозволи да се остварат конструираните шеми на оваа влада, па затоа и изградија таква огромна амбасада тука со подземје од 1000 км. Да бидеме реални, како што се изјасни шефер и сите останати, груевски прави непромислени потези, и никој не ја поддржува таквата бугарофилска политика. Дајте да ги смениме и Бугарите да ги истераме од нашава татковина....со нивните пасоши нека си одат таму, ние тоа не го сакаме, ние сме Македонци со идентитет и потекло.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom