Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
гладниот просо сонува[/quoteПовеќе не сме ни гладни .Уште просото ни остана благодарение на ДРЖАВНИКОТ
гладниот просо сонува
гладниот просо сонува[/quoteПовеќе не сме ни гладни .Уште просото ни остана благодарение на ДРЖАВНИКОТ
Се согласуваш ли со изјавата на форумскито ти другар Самоутепан?
Gladna kokoshka proso sonuva,istoto so VEMERO e.
Kako shto ostana najdobroto zad nego od negova strana taka ostanaa se pogolemi frustracii i nervozi kaj vas od VEMERO.Milo mi e,ushte dolgo vreme kje si gi lechite tie neizlechivi kompleksi pa za moment mi nalikuvate na Bugarite koga lechat kompleksi so Tito i Komunizmot :baeh:
Kompleksot narecen BC nema nikogas da bide izlecen,toa ti e isto kako da go lecis na Hannibal Lecter...
Kompleksot narecen BC nema nikogas da bide izlecen
Kolku shto Bugarite kje se izlechat so Tito tolku i vie kje se izlechite so Branko
Kolku shto Bugarite kje se izlechat so Tito tolku i vie kje se izlechite so Branko
да се подсетиме
Црвенковски: Нема да има семејство без ниту еден вработен
![]()
Бранко Црвенковски
КАВАДАРЦИ - Завчеравечер Градскиот плоштад во Кавадарци беше претесен да ги собере многубројните кавадарчани на големиот и импозантен предизборен митинг на коалицијата "За Македонија заедно". Кавадарци никогаш досега не памети на едно место да се собрал толку народ, над 8.000. Дојдоа граѓани од Кавадарци, Росоман, Конопиште и Неготино.
"Во филмот на ВМРО-ДПМНЕ навистина се живее мошне богато. Таму каде што навечер се делат украдени пари, владее невиден раскош. Дали носителите на власта прашале како живеат два милиона граѓани на оваа земја. Тие ниту знаат, ниту сакаат да ја чувствуваат несреќата што ги зафати илјадници наши семејства во кој нема ниту еден вработен, без никаков приход. Ниту пак ја чувствуваат маката на земјоделците, на рударите, стравот на пензионерите, колкава е несигурноста на вработените. Нема среќа во таква држава каде што народот е сиромав и катадневно страда, а партиска олигархија од 300 луѓе нечесно се богати. Тоа наскоро ќе го промениме. Преземаме обврска во секое семејство да има најмалку по еден вработен и сите редовно да ги добиваат месечните заработувачки. Тоа се причините што за првпат во историјата на Република Македонија се собравме дури десет политички партии заедно, се собравме и православни и муслимани, и партиски определени и неопределени. Се здруживме зашто сега е вистинскиот момент, под едно знаме, под едно име, за победа и спас на Република Македонија", рече лидерот на СДСМ, Бранко Црвенковски.
За двојната формула за името нема алтернатива![]()
Двојната формула за името е начинот да се реши спорот за името меѓу Македонија и Грција. Ова беше заедничката порака што ја повториле шефот на државата Бранко Црвенковски и министерот за надворешни работи Антонио Милошоски на средбата завчера во Њујорк, со посредникот Метју Нимиц.
и јас тоа сакав да праШам бе )))Nesto ne raboti kaj mene REFRESH pa podseti me koga BC vrabotuvase?
Да ќе проба само што прво ќе направи „кам“, а после „бек“ во темната страна од нашата историја.a be ti stvarno mislis deka branko ce napravi kambek na izborive.....ondak pria tele ti si za lecenje
Да ќе проба само што прво ќе направи „кам“, а после „бек“ во темната страна од нашата историја.
хахаха а сдс има образ? сдс одамна ги направи грешките не е како порано кога сите пензионери гласаа за сдсситуацијата денес е слична како 2000-2001, истото што го правеше Љубчо го прави и Никола, а Бранко Црвенковски многу паметно ќе изигра оваа 2009 година. ДПМНЕ веќе нема образ кај народот, овие грешки им се последни грешки, повеќе простување од овој народ НЕМА!