USB Memory Стикови

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.249
Поени од реакции
12.472
Кажете кај има најефтини, ми требаат неколку да купам.

Е колку се тоа најевтини?:)))

Јас Јонгис знам дека има.

Абе има сегде ама различни цени се. Иначе сабајле звонев Јонгис никој не ми се јави. Ти да не знајш број?

Мислев повеќе луѓево по Скопје шо знаат како одат цените. (Правев муабет со пријател од Скопје и до 500-600 денари поефтини најдов од овде.)

Еве ти, два броја знам.

046 279 400
046 263 460

Ако најдеш поевтино во Скопје, да си ми кажал под итно!:)

Не само шо ќе ти кажам, него и ќе ти ги набавам, нормално со процент.:kez:

Mobile Disk 256 MB USB 2.0 TwinMOS 22evra+ddv
Mobile Disk 512 MB USB 2.0 Kingston 36evra+ddv
Mobile Disk 1 GB USB 2.0 TwinMOS 65evra+ddv

USB od 4 giga 3000 denari jas kupiv
na koj saka da mu sitak mo 3500 da ima i za mene nekoe %-ce taka

na koj saka da mu sitnam mislev

Него најдовме, таа цена (ддв вклучено) мене ми дојде поефтино а и Fortune ќари едно со моите. Во ред е, користете ја темава ако ви треба да купите флешови и слично.

Па кажи каде и за колку! Не ти си сврши работа и готово

AMC имаш доста ефтини, 128 16 евра, 256 мега 22 евра, 512 околу 36 и 1 гб околу 50 ако се сеќавам точно.

Пред година дена имаше понуда ако се приклучиш на АДСЛ ти даваат бесплатно мемори стик и ми дадоа еден од 128 МБ и е О.К!

Не ти треба СТИК ( не тој за под мишка, мислам на мемори) ако имаш мп3ка и стик ти е и све.

Андроник, ја ќе ти го дадам мојот мемори стик, ионака цел УСБ мене ми е заебан. :)
Најефтино, здравје.

USB Flash од 64 GB за 2800 долари

Америчката компанија Kanguru издаде нов производ за љубителите на флеш дискови кои се незадоволни со малиот капацитет. Меѓутоа решението кошта повеќе од тоа да си купите комплетно нов компјутер. Kanguru Flash Drive Max може да биде ваш за само 2800 долари. За тие пари можете да набавите три LaCie Little Big Drive уреди со капацитет од 320 GB и ќе останете со кусур од 400 долари. Иако тие производи се далеку од Flash Drive Max ултра лесниот пренослив флеш со 18 грама тежина и димензии 9,2 x 2,5 x 1,5 cm. Уредот е направен од NAND Flash чипови со врвен квалитет и десетгодишна гаранција во алуминумско пакување за поголема заштита. Флешот најдобро ќе работи преку USB 2.0 приклучок, иако може да работи и на 1.1 приклучок. Ако флешот од 64 GB ви е прескап, Kanguru нуди верзии од 32 GB за 1500 долари и 16 GB за 800 долари.

fdm_v1.jpg

Извор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom