US Open 2016 (29.08 - 11.09.2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување

Кoј ќе oсвoи?

• Вкупно гласачи
    41
  • Гласањето е завршено на .
Каква куротресина ќе е женскиот тенис кога ќе се повлече Серена. Кој се бре овие Халеп, Кербер некој да ги смета за наследнички? Ќе сврзат 2 победи без сет изгубен и уаууу, најдобриии. Заклучок, има надеж за Лина Ѓорчевска.

2-0 и тесен гејм на сервис од Ферер, блиску дупли брејк за Дел Потро. Оттогаш заспа сребрениот од Рио, губи со 2-5 од мизерниот Ферер кој до пред некое време не можеше теренот да го погоди, а не да конкурира за било какви просечни успеси на турнириве, уште кога ќе се земе во предвид дека се игра на брза тврда подлога, можам само да повратам, ништо повеќе.

Каква куротресина ќе е женскиот тенис кога ќе се повлече Серена. Кој се бре овие Халеп, Кербер некој да ги смета за наследнички? Ќе сврзат 2 победи без сет изгубен и уаууу, најдобриии. Заклучок, има надеж за Лина Ѓорчевска.

Ако земеш така, кој ќе ги наследи Рафа,Новак,Федерер, Мареј?[DOUBLEPOST=1472935145][/DOUBLEPOST]Мареј е дефинитивно ненормален. 30 неизнудени грешки во прв сет. Истата песна ја продолжува и во вториот.

Последно уредено:
Срам за спортот е ова копилево краставо да бог да умре да даде господ.
Навреда за секој спортист на планетава, смрдле шугаво. Како нема да умре на сред терен ах.

Цццццццц последните пари ми ги зема господ да ти земе све што си имаш.

Скрши нога сеа бе копиле, таман 1 квота и сите среќни. Цел свет ќе биде среќен што ќе ти се деси тоа освен твојата одвратна козарска мајка, и неа на кур да ја качам. Ти ебам тоа одвратната фамилија, па не е ни чудо што татко им ги оставил, сфатил човекот на време со какви габори си има работа.

Гледам не сум сам што доживеа горки пад на смрдени 1.20 за секој сет да се тресиш. Човече, се преброди некако првиот сет и сервирањето за сет, убаво го зеде... реков ќе го отепа сега, одма брејк во втор сет и може да се рече дека хухнав. Се враќам, 8 поени со ред изгубил дебилот, дојде до 2-5 и 0-15 во вториот сет кога конечно се помирив... се враќа 5-5 мамето да му го наебам и убеден во себе дека сепак истадов жива глава, го губи сетот 7-5 од Паоло Лоренци. Да биде поинтересно, старецот од Италија ми зеде дел од здравјето и завчера кога до 6 сатот на сабајле се дружев со него и со Симон за на крај мечот да заврши спротивно од моите барања.

P.S. Сега може лагано до 4-1, зошто да не.

• Ми се допаѓа
Reactions: No9

Јас неможам да ве разберам тие што навивате за него,онаква одвратна фаца само кога ќе ја видиш ти доаѓа самото од себе да навиваш против него,па и мајмунот кога ќе изгуби поен пцуе на секое како некој ретардиран или наркоман кога е во криза..многу одбивен чоек е Мареј,за тениското знаење никој не му го спори ама како чоек на видик е одвратен.

Е сега тој приватно можеби си е супер ама кој го еби кога ние го знаеме како тенисер :D

Најумрен спортист бе, најмртвото човечко суштество што се занимава со спорт. Види го каков е со тоа смрдливата фаца помаранџеста, со тоа ноџиштата дебели ко трупци, умрено копиле, подкривнува коа оди и се кара сам со себе. Пичка у душа и дно од тенисер.
Он ќе му земел прво место на Новак, мртвиот не е способен да му земе празно шише на ментално ретардиран пијаница отруен од алкохол на сред улица... да бог да господ го земе у истава секунда.

100 пати да ти ебам матер.

Кирјос у сузама. Дал је могуче?
Штета иначе колку и да му е циганско однесувањето, јак меч ќе беше со Стен а и како шо му оди против него можеше далеку да догура.

Kaко и каде да видам потврдени учества на тенисери за одреден турнир? Конкретно ме интересира ATP World Tour Finals во Лондон?

Kaко и каде да видам потврдени учества на тенисери за одреден турнир? Конкретно ме интересира ATP World Tour Finals во Лондон?

Сигурно знаеш дека на тој турнир играат најдобрите 8, односно тие 8 кои ќе освојат најмногу АТП поени во оваа година. Еве ја моментално листата, е сега таму речиси секогаш играат првите 8, единствено ако некој откаже заради повреда.

http://www.atpworldtour.com/en/rankings/singles-race-to-london

Ако нема повреди, Ноле, Енди, Рафа, Нишикори, Раониќ, Стан и Тием би требало сигурно да играат, е сеа останува осмото место, дали Гаел дали Марин, со оглед на тоа дека Бердих нема да игра до крајот на годината. Јас мислам Гаел ќе иде.

Новаковци кај сте бе, нигде ве нема, му предадоа два меча на Новак и не ви е интересно а? :D Ај вечер Едмунд кога ќе го плесне Новаче може ќе се нацртате на темава. :P

Последно уредено:
Сок после тешка битка доаѓа до сет, губи со 2-1 во сетови, но прашањето за победник е се' уште отворено.
Надал лош во првиот сет, го изгуби 1-6. Ајде има време, но само со подобрување на играта, во спротивно, road to Mallorca.

Мислам дека Надал не го гледаме веќе во 1/4 финале на некој грендслем,но ај да догледаме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom