US Open 2016 (29.08 - 11.09.2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување

Кoј ќе oсвoи?

• Вкупно гласачи
    41
  • Гласањето е завршено на .
Новак, друже. Не смееш да загубиш од покорпулентниот бобуљичав полубрат на Делаведова, со ужасен вкус за облекување.
Едноставно не смееш.

Новак, друже. Не смееш да загубиш од покорпулентниот бобуљичав полубрат на Делаведова, со ужасен вкус за облекување.
Едноставно не смееш.
.... :( Кој ви се овие глупости? Каков тенис игра Стен, против било кого да играше освен можеби Ноле и Енди 2-0 ќе водеше. Тенис за уживање

Единствениот противник кој Новак не го посакуваше у финале е Станислас, реално у моментов има најголеми шанси од сите останати против Новак.

Нема што, засега Стен ги вади гемовите кои се играат на разлика и затоа засега е во предност во третиов сет.

Ја не го можам коментаторов. Океј е да си пристрасен, србин е, ама неможе бе за секој лош удар да е виновна таа фамозна повреда. Каде беше повредата во првиот сет?

Вавринка е ко југо на удолница, тешко пали али кога ќе тргне не запира.

Sent from my LG-D850 using Tapatalk

Коментаторов е најгадниот глас кој некогаш сум го слушнал. Човече, ова е Eurosport те слушаат народи од цел балкан не можи ти да се однесуваш како да коментираш за РТС.[DOUBLEPOST=1473635593][/DOUBLEPOST]Тебе да не те боли таквото што мисли Мареј за мечов, да ти ја изнаебам сестрицата.

Последно уредено:
Само ваков токмак ко Стен може да прокоцка 3-1 и сервис. Имбецил.
Топчево ја од дома го видов дека е внатре, коментаторов се помоча Јел ово могуче. :vozbud:

Коментаторов претера малку, ми изгледа дека ќе ќути за едно саат и пол.

Ја мислев дека хрвативе со Хезоња и Богут се болест, али србинов е пијајца.

Sent from my LG-D850 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom