the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
????Какво прашање човече.
????Какво прашање човече.
Зошто бе луѓе, го имате гледано воопшто Харисон? Да знам оти конкуренцијата е прејака на денешно време ама Харисон има огромен потенцијал....солиден сервис, силен форхенд, добра техника и слаб бекхенд, според мене ако го тренира некој квалитетен тренер можи да биди одличен играч....the_kop За Гофин навивај си.
Го немам гледано Харисон, така да нема шо да коментирам за него. Ти прво праша да ти предложиме, па ти предложив. Гофин, млад, надежен итн итн.Зошто бе луѓе, го имате гледано воопшто Харисон? Да знам оти конкуренцијата е прејака на денешно време ама Харисон има огромен потенцијал....солиден сервис, силен форхенд, добра техника и слаб бекхенд, според мене ако го тренира некој квалитетен тренер можи да биди одличен играч....
Е сега ја претеравте. Таман се спремав да навивам за Ноле да тепа 3 - 0 и да му го гледаме аватарчето на Надалов фан , а сега па Интеров фан да ми ги промовира Миланезите кога и Берлускони и Галијани не продадоа за пари. Тешка одлука уште не знам кој резултат повеќе ми одговара дали 3-0 или 3-1 за Ноле .Договорено, само малце е 1 ден, барем 3 нека се, иначе ти ќе носиш еден играч на Милан.