US Open 2010 / August 30 - September 12

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
п.с. може знае четничето, сврбија е до токија :)
:aplauz:
Ќе беше чудно на тема кај што игра Србија или Србин да нема вакво нешто. Овој пат сите почести ти припаѓаат тебе.

Рафа е змај и искрено, да не беа Типсаревиќ и Ѓоковиќ Срби, ќе навивав примарно за него. И вака ми е драго. Ми се допаѓа неговата игра, која е поразлична од сите други играчи и се надевам дека ќе го надмине Федерер.

Сосема заслужено, честитки!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Браво Надал утепај го таму браво и за Џокович сепак еден сет му зема прв на турнирот и тоа е некој напредок..

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Најдобриот,најатрактивниот тенисер на сите времиња.Растура во време кога се игра атомски тенис и има голема конкуренција...тоа што во минатото го немало во толкава мера и им било полесно.Што да кажам друго освен дека не застануваме тука одиме да рушиме и други рекорди.
ВАМОС РАФАА!!!!

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Браво за Рафа :))) таква игра се бара постојано :))

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Феџо е далеку поголем како човек од синоќешниот шампион но на терен Рафа моментално владее, колку и да нејќам да е така.
Бев за Нолета, али и на него кутриот толку му се можностите, му преостанува да продолжи со манифестирање на некул и незабавните испади.

честитки, убедливо најефикасен.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
GRATZ RAFAAAAAAAAAAAAa, najdobriot teniser ever so 24 god veke ima 8 gs.. da ne beshe pauzata ni set nema da mu zemeshe Nole, Bravo uste ednas care i ako prodolzi vo ovaj ritam bez problem ke go nadmine Federer ;)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Честитка за Рафа цчера изигра повеќе од фантастично. Вчера неможеше ни Чак Норис против него едноставно се му одеше од рака. Ајде здравје се гледаме на Австралија.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
GRATZ RAFAAAAAAAAAAAAa, najdobriot teniser ever so 24 god veke ima 8 gs.. da ne beshe pauzata ni set nema da mu zemeshe Nole, Bravo uste ednas care i ako prodolzi vo ovaj ritam bez problem ke go nadmine Federer ;)
9 Grand Slem:helou:

--- надополнето ---

Честитка за Рафа цчера изигра повеќе од фантастично. Вчера неможеше ни Чак Норис против него едноставно се му одеше од рака. Ајде здравје се гледаме на Австралија.
Sekako, ama pak ista pricha kje bidi:smir:

--- надополнето ---

Браво Надал утепај го таму браво и за Џокович сепак еден сет му зема прв на турнирот и тоа е некој напредок..
Drug pat zima set i kje igra eden tajbrejk:pos2:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Леле вие сте луди.
Што имате толку против Надал, секоја реакција ја критикувате на лошо. Е ајде без гашти да игра, можеби нема да прави така, ајде да не се концентриа тој така право набрзина сакате. И што сега кога косата ја ставел за уши, што имате тука провив леле.

БРАВО РАФА!
Уште еден гренд слем во витрините. Сосема заслужена победа, каков сервис само имаше, плус и малку имаше среќа за тој сет што му гоземи, кога видов 1-1 си викав дека ке биде ова меч за паметење. Се на се беше супер изиграно си победи подобриот.

Вака стои сега АТП листата првите три:

1. Рафаел Надал - 12025
2. Новак Џоковиќ - 7145
3. Роџер Федерер - 6735

Момци, супер се беше Надал си ја заврши работата, и дефинитивно ова година останува прв на АТП листата, а да се надевам уште многу долго ке биде прв.
Сега за информација кога ке се сретнеме пак ? Кога им е следниот турнир ?

Ф

Фил Ајви

Гостин
Не бе не си игра против ваков Надал, честитки и за двајцата и во иднина се надевам на ново ривалство во финалиња - Рафа vs. Ноле.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Браво Рафа сега трофеите се комплетни, очекувам да остане долго време на врвот на АТП , а Роже што побргу да се пензионира , заврши неговата ера, можеби со трофеј ќе се прости од терените ама се наближува крајот.

С

сашенко

Гостин
Браво Рафа сега трофеите се комплетни, очекувам да остане долго време на врвот на АТП , а Роже што побргу да се пензионира , заврши неговата ера, можеби со трофеј ќе се прости од терените ама се наближува крајот.
Многу сакам да го освои надал Купот во Лондон тоа го нема освоено никогаш ми се чини ама исто толку драго ке ми биде да го видам федерер како победник на купот на самиот завршеток на сезоната и да се пензионира тогаш.Доволно видовме од него.Ама тешко да се оствари тоа зашто не верувам дека ке сака да се пензионира годинава а и не верувам дека ке го освои купот зашто надал игра феноменално...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom