Дел Потро едноставно го згази на Надал.Инаку кај се тие што плукаа за Надал дека изгубим од Дел Потро, посебно навивачите на Федере а сега молчат и си викат ФЕДЕРЕР Е НАЈДОБАР.
ХАХАХАХАХ.
Марјан Мики, за кој си ти бе, еднашка за Надал, еднашка за Федерер и сега гледам за Дел Потро ???
Од кога си тука те читам и се различни постови околу навивањето.
ХАХА, не ме разбра.Дел Потро едноставно го згази на Надал.
Со Федерер му беше многу потешко.Освен што беа статистички скоро израмнети,и 5те сета тоа го кажуваат.
Абе не навива,дава мислење за играта на противникот.
Па и јас ке кажам дека ѕверски изигра Потро,иако сум фан на Роџер.
Ама и гледам дека вие фановите на Надал се радувате како Рафа да освоил титула,а не Дел Потро.
@Hristov
Федерер играше во финале,Надал кај беше?
Како да не го фалиме кога е најдобар?:icon_biggХАХА, не ме разбра.
Јебга бе, и Федерер изгуби, дали го згазил или не не е работава, што ако не го згазил, ке му дадат и на Федерер ли медал? цц ај ај јбг, помина изгуби Федерер иаку толку го фалите ...
Ако треба на некој да се смееме, тоа е на Федерер, тој е во топ форма, а сепак изгубиXfire,нема ништо за смеење
Ние треба да се смееме за тоа шо му направи Дел Потро на Надал...
Како можиш да се ОСУДИШ да спомниш дека треба да му се „смееме“ на Федерер, човекот кој годинава играше на СИТЕ финалиња на гренд - слемовите, човекот кој освоил 15 гренд слемови, човекот кој игра на 22 последователни гренд слем полуфиналиња?!?!?! Човек е, не е робот, нормално дека има денови за победи, има денови и за пораз. Никаков критериум не е формата за да му се смејш на Федерер, дека бил во форма и пак изгубил. Не го заборавај притисокот од гледачите и знаењето дека цел свет ќе биди рамнодушен кога ќе го освои по шести пат, бидејќи тоа е очекувано. А, за возврат, голем хит е кога ќе изгуби.Ако треба на некој да се смееме, тоа е на Федерер, тој е во топ форма, а сепак изгуби
На мечот меѓу Надал и Дел Потро јасно се гледаше дека Надал не игра како што само тој знае, очигледно го мачеше некоја повреда.
Ама затоа Федерер успеа добиен натпревар да го изгуби, имаше и премногу шанси, но тој како најдобар играч успеа сите да не ги искористи
Да дозволи дете од 20 години да го победи...
значи џабе му е епитетот "најдобар тенисер"
Честитки за Дел Потро, навистина супер игра детево, успеа и Надал и Федерер да ги срамни со земја