Уред "заглавен" на сервис повеќе од 30 дена.

• Креатор на темата Креатор на темата Snow :)
  • Време на започнување Време на започнување
shtom pominale 30 dena od kako si go pratil na servis i ne e servisiran i vraten, dolzni se spored zakon da ti dadat nov proizvod ili da ti gi vratat parite. mene taka mi dadoa nov tv, a za peralnata mi gi vratija parite i si kupiv od drugo mesto druga.

Тоа беше пред 15 години, денес не знам дали се опоравиле, али се гледа дека Беко ги изеде.
Беко е турска фирма, која може комотно да опстојува и само на турски пазар.
Горење беше југословенска, и како пропадна таа држава, така пропадна и Горење!
Додека Горење е купено од Хајсенс.. Беко соработува со ЛЏ на рамноправно ниво, и практично е поефтин ЛЏ кој треба да го освојува европскиот пазар.

Нема збор дека Беко била и е појака фирма од Горење...
Легендарнуот квалитет на словенците, умре со СФРЈ.

Зборувајќи за фрижидер, само Liebherr. Цената е за некој денар повисока но затоа имаш квалитет и истрајност

Дали е безбедно сега да се мигрира кон Русија заради Специјалната воена операција?
И дали се добредојдени балканците, во смисла дали ќе бидат добродушно прифатени од локалното население?
Тоа е многу важно, никој не сака да се чуствува како странец. :)
За безбедно е безбедно, нема никаков проблем, али ќе имаш малце поголеми проблеми околу средување на документи.
Русите се многу добри и скромни луѓе, не го зборувам ова дека живеам тука, туку бидејќи реално е така. Не гледаат на националност и вера, туку на човечки особини. Само многу се тврдоглави и непоклоебливи.
Тој стереотипот дека се ладни нема врска.
Ние балкаанците сме мноогу покатиљ од Русите.

Дур сме кај фрижидери, препорачајте каква марка на фрижидер да купам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom