- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.845
- Поени од реакции
- 85.958
шорт трм мемори убија тревата, не лонгИмпресивна меморија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
шорт трм мемори убија тревата, не лонгИмпресивна меморија.
Беко е турска фирма, која може комотно да опстојува и само на турски пазар.Тоа беше пред 15 години, денес не знам дали се опоравиле, али се гледа дека Беко ги изеде.
За безбедно е безбедно, нема никаков проблем, али ќе имаш малце поголеми проблеми околу средување на документи.Дали е безбедно сега да се мигрира кон Русија заради Специјалната воена операција?
И дали се добредојдени балканците, во смисла дали ќе бидат добродушно прифатени од локалното население?
Тоа е многу важно, никој не сака да се чуствува како странец.![]()
Znaci mozeloАПДЕЈТ: Честито нов фрижидер.
Тој што е на попуст.Дур сме кај фрижидери, препорачајте каква марка на фрижидер да купам?
LiebherrДур сме кај фрижидери, препорачајте каква марка на фрижидер да купам?
Electrolux.Дур сме кај фрижидери, препорачајте каква марка на фрижидер да купам?
Дур сме кај фрижидери, препорачајте каква марка на фрижидер да купам?
Не се лоши вокс. Класа над се за овие од ист ценовен рангВо Riversoft во Штип видов дека има голема акција. Марка VOX.
![]()
Не знам дали е истиот дел што се менува за 2 минути, кај мене на Хотпоинт што се дел од иста групација се јави после 1 година како проблем, не ни требаше да им кажам што е проблемот, го сменија за 2 минути, и еве 5 години нема проблем. Фрижидерот не се ни слуша дека работи, лади топ.Исто избегнувајте Whirpool. 99% од моделите јавуваат проблем со клапната. 3 пати имам менувано од 2020.
На времето важеа за Luxury бренд кога бев дете и гледавме со моите за дома, за тоа се подлагав ама изгорев. Исто демек за 15 годишната гаранција на компресорот.