Urban Rock Fest @ Метрополис арена - 29.01.2011 - ОТКАЖАН

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
Има уште еден месец до одржување на Scream, и нешто повеќе од 40 дена до одржување на Турбо Рок. Почекај, можда и тие ќе бидат откажани.

Сакаш да ти кажам дека за првиот концерт картите се 95 посто распродадени и тоа од прва рака ми е информацијава,така да...

Добро Олд Скул *censored* за таа твојата новогодишната што ја откажаа го отече. Рокот уште го слушаат, а богами и ќе го слушаат. Другите тешко дека ќе ги откажат баш поради тоа што се за еден месец, за овој концерт мене ми кажаа пред недела дена, така да нормално е да нема заинтересираност коа никаде нема ни плакат ни реклама ни ништо.

Него, само Рамбо откажал или све е откажано?

Ај коа ќе дојде Сателајт на форумов ќе пише инфо од прва рака. До тогаш можеме само да нагаѓаме.

Ама и ништо чудно со оглед на еден куп фестивали слични у толку краток период, плус Архангел. Народов па и баш не е во состојба да иде на 3 4 концерти у не цел месец. Плус и слаб маркетинг имаше.

Добро Олд Скул *censored* за таа твојата новогодишната што ја откажаа го отече.
Ја освен во овој пост, на друго место не ми текнува дека негодував за тоа. Дури мислам дека ни на факс не го праевме тој муабет... :toe:

Во Вечер веќе објавиле: Фестивалот, кој требаше на едно место да ги собере Електрични огразам, Рибља Чорба, Рамбо Амадеус, Леб и сол, како и трибјут составот Еј-си-ди-си е откажан. Урбан рок журката закажана за 29 јануари во Метрополис Арената нема да се одржи поради лекување на еден од момците од групата Електрични оргазам.

Повеќе, на линкот погоре.

Во Вечер веќе објавиле: Фестивалот, кој требаше на едно место да ги собере Електрични огразам, Рибља Чорба, Рамбо Амадеус, Леб и сол, како и трибјут составот Еј-си-ди-си е откажан. Урбан рок журката закажана за 29 јануари во Метрополис Арената нема да се одржи поради лекување на еден од момците од групата Електрични оргазам.

Повеќе, на линкот погоре.
Значи организаторите држејќи се до кажаното,не сакаат да одржат концерт кој ке има пропусти и покрај "ОГРОМНАТА ЗАИНТЕРЕСИРАНОСТ" :kesa:.

п.с. Како само не му е срам на Рамбо Амадеус да лаже. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom