Urban Festival pt.3 @ САЕМ - 12.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Комиње, комиње, комиње. Цицкаркана немаше убави цицки, сетот и беше готов од дома, кога проба да смикса нешо 2 пати феилна. После тоа Навигатор напраи ршум, за после тоа србинот да го отупи до максимум. Одвртано! Ја не издржав и накај 3 и 30 си отидов. Муљ невиден!

Секоја чест и најголеми пофалби за навигатор дечкото ама буквално распали одличен сет од страна на него а оваа лиѓњава мари ферари.. името и е бајаги згрешено требале да и даат уметничко име мари фиќо или мари пеглица за к*р не ја бива убаво пишале погоре сетот напраен среден од претоа на памет све знаеше како иде што иде дури и песните ги знаеше и демек се внесуваше у нив а нема појма од диџејство и миксање траки 2-3 пати проба- епик феил али тоа е македонче доено е цицки да глеа не да слуша музика

Значи мари може да учи од навигатор како се праи атмосфера, ја можев подобра музика од неа да пуштам.
Секоја чест за навигатор !!

А чекај, вие стварно очекувавте нешто од таа со ѕвездичките?

ja барам шанса од ЦАПЕ да ми дозволи следниот урбан денс да пуштам музика од виртуал ДЈ. и сакам да слушнам што има да каже што го импресионираше толку мари ферари па да ја донесат на саем на урбан денс... :)

Хаусот стана тренд брат
Мари Ферари е бренд брат
Враќа таа во свој стил
Свој стил :pos:

Дечки, категоријата топлес ди-џеј(ка) ја има подолго време, и уште не се научивте дека од таква ди-џејка не може да чуете нешто квалитетно?!
На видеата од Атко слушнав дека пушти меш-ап на Смелс лајк а тин спирит со некоја електронска трака. И ме допре мелодијата, ама малку се фанови на Нирвана кои одат на ЕДМ журки.

ja барам шанса од ЦАПЕ да ми дозволи следниот урбан денс да пуштам музика од виртуал ДЈ. и сакам да слушнам што има да каже што го импресионираше толку мари ферари па да ја донесат на саем на урбан денс... :)
1. Донеси диџејка што ќе се соблече гола на настап иако нема везе од пуштање музика
2. ????
3. PROFIT!!!

објаснето во South Park стил

1. Донеси диџејка што ќе се соблече гола на настап иако нема везе од пуштање музика
2. ????
3. PROFIT!!!

објаснето во South Park стил

па профит се подразбира али нели ги носат луѓе што разбираат што е квалитетна музика и сакаат на нас да ни обезбедат квалитетна журка :pos2::pos2::pos2:

па профит се подразбира али нели ги носат луѓе што разбираат што е квалитетна музика и сакаат на нас да ни обезбедат квалитетна журка :pos2::pos2::pos2:
Па да, али не се дешава баш секогаш тоа. Еве на пример претходните 2 Urban Dance журки беа прилично добри (да не кажам ОДЛИЧНИ), ама на оваа организаторите се решиле да идат на опција ПРИХОД. Затоа и имаше толку евтини имиња, затоа и журката не чинела (не бев ја иначе).

Нешто слично се деси лани со Love Dimension. Најмизерна журка на која сум присуствувал, ама затоа после неа следеше Балкан Фест. Е тоа веќе беше журка :)

Да се надеваме дека пред Нова Година UD ќе не почастат со некоја асална журка.

Да знаеше да пушта добра музика немаше да се соблака.

да да бев на лАв дименЖн и беше катасрофа невидена

Пошо пред журката никој не ми одговори на моето прашање, сеа ја пак ќе го поставам истото: Дали правите разлика меѓу шоумен и ДЈ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom