Upload - Магазин за технологија и хајтек уреди

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.895
Поени од реакции
8.973
Upload е првиот специјализиран on-line магазин за геџети и технологија на македонски јазик. Станува збор за единствениот целосно бесплатен флеш магазин, кој за разлика од традиционалните медуими нуди една поинaква естетска визуелизација и доживување. Секој месец на повеќе од 30 страници for free очекувајте го новиот број.
ПРВИОТ БРОЈ

2i91353.png

Одлично одлично мн добра идеа браво за дизајнерот или дизајнерите позз

на списанието може да се вртат некој мобилни од предна и задна страна клипови да гледаш може ,што кај печатено списание тоа го нема НОРМАЛНО

Абе мојт некако да се спуштит во ПДФ?

Иначе ОДЛИЧНОООООО штотуку го добивте вашиот прв редовен "купувач"

Одлично! Пријатно сум изненаден, конечно нешто добро во Македонија. Се надевам за брзо време ќе постигнете голем "тираж". Ова на iPad да го разгледуваш во фул скрин е фантазија :)

Одлично! Пријатно сум изненаден, конечно нешто добро во Македонија. Се надевам за брзо време ќе постигнете голем "тираж". Ова на iPad да го разгледуваш во фул скрин е фантазија :)

Оф топик, уште да имаме IPad, и IPad подржува flash. :)

Он топик, од тоа што го видов (пак си го потрошив нетот, па 100 години ми треба по една страна да отвори) изгледа одлично. А од 1-ви ке го исчитам цело.
Само напред.

Одлично

Браво за иницијативата, содржината и идејата во целост. Конечно нешто добро и кај нас. како што стојата работите натаму оди издаваштвото. Ова е дефинитивно првиот чекор, кон целосен колапс на традиционалните медиуми

Го прочитав уште кога излезе. Само пофални зборови, али некако мал ми се виде... се надевам дека во следните броеви ќе се зголеми содржината. :thumbs up: (Y)

Секоја чест, одлично е спакувано. Со неколку кликнувања да дознаеш се што те интересира за некоја новина од технологијата. Браво за идејата и за целосната реализација. Се надевам дека ќе продолжи уште многу време да излегува без некои проблеми (кои знаат да се случуваат кај нас), и дека ќе биде предизвик за многумина други, да почнат да издаваат вакви списанија.:smir:

п.с. до сега не сум сретнал, а не сум ни барал всушност, има во светот вакви списанија?

Само да има спонзори кои ќе ги мотивираат креаторите на проектов да продолжат да работат...

п.с. до сега не сум сретнал, а не сум ни барал всушност, има во светот вакви списанија?

Има, нормално :)
Инаку добра идеја, одлично реализирано, добар дизајн, добра содржина.

Инаку на мене не ми се отвара http://upload.mk, туку морам со www. Уште DNS да средите, затоа што многу од луѓето не пишуваат www.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom