SV-Strange
Sorcerer Supreme
Одлично е. Само, ако може некако да се направи за да се симнува..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Секоја чест за ова, се надевам ке читаме корисни работи....а кога го прочитав името си помислив дека е некој web file hosting
Секоја чест, интересно едноставно, оддамна немам прочитано слично списание ама едноставноста и "обичноста" а во истовреме и корисноста ме натераа да го прочитам продолжете вака се надевам дека за некој месец ќе има и печатена верзија, ако веќе и тоа ви е една од целите, во секој случај мило ми е што постои некои во Македонија што сака да прави вакви или некои слични списанија, мислев дека само Велија е заинтересиран, поздрав до целиот тим.
нема логика списаниево да е печатено тогаш ќе треба многу страни да има а и не е може да се испечатат видео реклами плус цело е флеш верзија со анимации да вртиш телефони мп3 плеери

Да д во ред тоа но може да се најде некое решение нормално дека нема да биди исто... ама може да се искомбинира некоја верзија, рекламите ќе си бидат статични, ќе нема видео само текст, сепак мислам деќа ќе биде интересно, добро сега јас сум од тие што не сакаат да читаат на интернет сакам кога нештото ќе го имам врака да можам да го осетам, можеби зато сум и за печатена верзија![]()

и ја сакам повеќе печатено да го осетиш мирисот на свежо печатена хартија
ова онлајн списаниево му доаѓа како веб страна а не како списание
.http://www.upload.mk/
Знаеш дека го тупиш, така?јоу, линк... а од кај знам дека немаш вирувче на линкот?
Секој не клика на непроверени и новоотворени спамирања :uvo:

јоу, линк... а од кај знам дека немаш вирувче на линкот?
Секој не клика на непроверени и новоотворени спамирања :uvo: