- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
Mи го зема зборот од уста, жените се дотеруваат за другите жениНе се шминкаат 2 саати за мажи. Туку за другите цуци да им бидат љубоморни
Mи го зема зборот од уста, жените се дотеруваат за другите жениНе се шминкаат 2 саати за мажи. Туку за другите цуци да им бидат љубоморни
Брате како можиш така лесно да си го испразниш мисленјето за женските.кога уствари сам си правиш штета за себеси,незначи дека никој не те познава па сега апла све ке пишуваш,мене искрено ич не ми смета тоа што го напиша,туку си направи штета тоа што никоја девојка повеке нема да те ферма.Подобро ке беше да си го оставиш мисленјето за себе.Многу голема досада признавам.
Имам дедлајн во среда работам на друг поголем проект моментално, а бркам и трет проект.
Најтепачот, најпозлатениот, најдилерот и најнафураниот има најјака ,,пичка,, . Погоди зошто.хахаах другото можеби е точно ама прв пат слушам дека жените се палат на тепачки .
Па кога ќе видеш пак во круг се вртат работите, пак е тоа задоволување на потребите. Јас моите другари не ги гледам како потенцијални сексуални партнери, па сега секој си знае за себе како е најдобро.Никој не рече дека за да задоволиш потреба ќе си еб*ш со другари, него со веќе постоечките другари ако има привлечност нема ништо лошо да се плеснеш.
Ок Let 3, ќе те имам во предвид.јас не сум ти другар.... а и не планирам да ти бидам
Сакаш да ми кажеш дека подобро да најдеш некој X тип со кој ќе се плеснеш за онака отколку со другар што го знаеш??? (условите за другарски секс се нели да не сакаш никаква обврска а притоа да ги задоволиш своите потреби)Не би се сложила. Најлесно е тоа да се заврши работа, но ако е веќе дојдено до толку ќе најдам некој друг со кој ќе завршам работа, некој кој сигурно нема да ми е другар.
Да ама што тогаш кога ќе дојде до прекршување на условите на една од страните, кој гарантира дека нема да дојде до тоа.Сакаш да ми кажеш дека подобро да најдеш некој X тип со кој ќе се плеснеш за онака отколку со другар што го знаеш??? (условите за другарски секс се нели да не сакаш никаква обврска а притоа да ги задоволиш своите потреби)
Се почнува со услови и правила на игра ама со тек на време прераснува во навика, кај едниот мора да се развијат емоции и се тоа се комплицира и оди во три пм.Ако можете да преминете преку некој работи ќе останете другари ако не чао.Да ама што тогаш кога ќе дојде до прекршување на условите на една од страните, кој гарантира дека нема да дојде до тоа.
Па добро да тоа ми беше и едно од прашањата на почетокот на тематаДа ама што тогаш кога ќе дојде до прекршување на условите на една од страните, кој гарантира дека нема да дојде до тоа.
Ja така правам и почна да ме нервира да изигравам big brother , а у гаќа ме боде телескопДругарска љубов меѓу машко и женско има само во некој филмови .
Машкото и женското се привлекуваат ,има многу случаи кога машкото сака да биде голем пријател со женско само за тоа што ја сака .
Пројди на главното никат не се знаеJa така правам и почна да ме нервира да изигравам big brother , а у гаќа ме боде телескоп
Комплицирано е , замрсено, тешко да се објасни, немам времеПројди на главното никат не се знае
Може ќе ти се посреќи и ќе си имаш фак бади
имаат многу пари .Најтепачот, најпозлатениот, најдилерот и најнафураниот има најјака ,,пичка,, . Погоди зошто.
Нормална девојка не поминува 2 саати пред огледало за да предизвика ,,види ме која сум,, од страна и на мажи, и на жениимаат многу пари .
Не ми беше тоа поентата .
Сакав да кажам дека не верувам дека нормална девојка се пали на тепачи .