Упатство за fuck buddies

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
Многу голема досада признавам.
Имам дедлајн во среда работам на друг поголем проект моментално, а бркам и трет проект.
Брате како можиш така лесно да си го испразниш мисленјето за женските.кога уствари сам си правиш штета за себеси,незначи дека никој не те познава па сега апла све ке пишуваш,мене искрено ич не ми смета тоа што го напиша,туку си направи штета тоа што никоја девојка повеке нема да те ферма.Подобро ке беше да си го оставиш мисленјето за себе.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.755
Поени од реакции
8.772
Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Никој не рече дека за да задоволиш потреба ќе си еб*ш со другари, него со веќе постоечките другари ако има привлечност нема ништо лошо да се плеснеш.
Па кога ќе видеш пак во круг се вртат работите, пак е тоа задоволување на потребите. Јас моите другари не ги гледам како потенцијални сексуални партнери, па сега секој си знае за себе како е најдобро.

јас не сум ти другар.... а и не планирам да ти бидам
Ок Let 3, ќе те имам во предвид. ;)

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Не би се сложила. Најлесно е тоа да се заврши работа, но ако е веќе дојдено до толку ќе најдам некој друг со кој ќе завршам работа, некој кој сигурно нема да ми е другар.
Сакаш да ми кажеш дека подобро да најдеш некој X тип со кој ќе се плеснеш за онака отколку со другар што го знаеш??? (условите за другарски секс се нели да не сакаш никаква обврска а притоа да ги задоволиш своите потреби)

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Сакаш да ми кажеш дека подобро да најдеш некој X тип со кој ќе се плеснеш за онака отколку со другар што го знаеш??? (условите за другарски секс се нели да не сакаш никаква обврска а притоа да ги задоволиш своите потреби)
Да ама што тогаш кога ќе дојде до прекршување на условите на една од страните, кој гарантира дека нема да дојде до тоа.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Сега знам зошто жените не барат маж за цимер, инаку не практикувам другарски секс, ако толку ми дојдело до секс ќе си најдам некоја за секс тоа не е проблем :)

Член од
9 август 2009
Мислења
104
Поени од реакции
115
Ако е само за задоволување на потреби, тогаш подобро со другар него ли со некој што нит го знаеш нит го познаваш, немаш поим какви му се хигиенските навики и кај све го брцал претходно...башка, ако ти е навистина другар, нема да те бламира наоколу, нема да ти досаѓа, нема да плука по тебе....и ќе се повлече (во име на другарството) кога тоа од него се очекува.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Да ама што тогаш кога ќе дојде до прекршување на условите на една од страните, кој гарантира дека нема да дојде до тоа.
Се почнува со услови и правила на игра ама со тек на време прераснува во навика, кај едниот мора да се развијат емоции и се тоа се комплицира и оди во три пм.Ако можете да преминете преку некој работи ќе останете другари ако не чао.

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Па добро да тоа ми беше и едно од прашањата на почетокот на темата :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Другарска љубов меѓу машко и женско има само во некој филмови .
Машкото и женското се привлекуваат ,има многу случаи кога машкото сака да биде голем пријател со женско само за тоа што ја сака .
Ja така правам и почна да ме нервира да изигравам big brother , а у гаќа ме боде телескоп

дефинитивно,лошо е машко - женско другарство, ако и постои како такво

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Најтепачот, најпозлатениот, најдилерот и најнафураниот има најјака ,,пичка,, . Погоди зошто.
имаат многу пари .
Не ми беше тоа поентата .
Сакав да кажам дека не верувам дека нормална девојка се пали на тепачи .

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.755
Поени од реакции
8.772
имаат многу пари .
Не ми беше тоа поентата .
Сакав да кажам дека не верувам дека нормална девојка се пали на тепачи .
Нормална девојка не поминува 2 саати пред огледало за да предизвика ,,види ме која сум,, од страна и на мажи, и на жени ;)

Ама секој со своето, нели :) ?

Kajgana Shop

На врв Bottom