Унија на Слабите (кг) кајганџии! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Zbratko
  • Време на започнување Време на започнување
Со мојата висина од 178-180 цм (не знам точно колку сум:)) имам 62 килограми. Добро сеа во месецот си идам плус минус 2-3 килца ради женски проблеми:) и според некои сум добра со килажата, според некои слаба а според постарите анорексична :icon_lol:
Но не ни сакам да се здебелам убаво ми е вака:) (и онака нерамномерно се здебелувам).
А до пред 3 години имав 53 кг:) и наеднаш се поправив 10 килограми без никакви позначајни промени, не ги зголемив ни оброците ни почесто јадев се беше исто, не знам тоа како ми се случи а претходно колку и да јадев џабе беше не се здебелував.
Некои едноставно се би направиле за да ослабнат а некои не можат пак да се здебелат што е поинтересно.

Ах, и мојата килажа се движи од 51 до 53 кг, само се надевам дека за 3години нема да се поправам 10 килограми, што би било многу за мене:nesum: А во иста ситуација сум како ти пред 3 години, колку и да јадам се истата сум :toe:

Охооо слаби пипл :) Висок сум едно 185 цм. Лани ова време мерев НЕВЕРОЈАТНИ 65 килограми и долго време не бев мрднал од таа килажа. По преселбата во Скопје и студентскиот живот, „убавата и здрава“ исхрана во Седмица, Клок, лесковачка Кај Вили, Ла Делишес, студентска менза - Кузман, чат-пат Кај Злате, пола леб со ајвар,мајонез,паштети Карнекс и Аргета, макарони и се друго што можете да си замислите стигнав докај 70-72. Може да се пофалам со спиење 10 саата минимум и убава доцна вечера во периодот помеѓу 12:00 - 03:00. Барем си јадам што сакам,кога сакам и не гладувам. Слаби пипл рулез :wink:

173 cm, 51 кило:pipi:

Имав и 56 кила ама за десетина дена си дојдов на нормалните 51-52 кила што ги имам веќе 3 години:)

173 cm, 51 кило:pipi:

Имав и 56 кила ама за десетина дена си дојдов на нормалните 51-52 кила што ги имам веќе 3 години:)
:back: jas imam 175 cm 56 kg sigurno sum welcome to the club:vozbud: ako prodolzam vaka:pop:ne mi bega

абе се жалите , како мене не сте 190цм со 55кила , жив костур:tapp:

али јадам како вол а нема резултати, тоа ти се вика за џабе трошок праам дома :tapp:

Таков ни е метаболизмот.....ја имам 175 cm и имам 51-52 кила

186 висок и 80 кг тежок. Си ја најдов средината :)
Долго време не мрдав од 75 кила. Но за месец ипол рипнав 5 кила.

Каков проблем ејјјјј!!!Камо ја у таква ситуација да сум,имав 55 кила сеа иам 60 на висина од метро и 70,ех шо убаа си бев:pipi:Ја од коа почнав да јадам кај другарка ми секој ден од сите страни почнав да се дујам.Совет:Не јадете дома идете кај комшијата што готви мрсно.

Јас си имав проблеми исто како вас, бев многу слаб а сега ми е обратно имам маааалце отпоќе килажа. Килажа наголемив со многу јадење слатко, чипсови, кикирики и останати грицкалки, повеќе леб и пиење густи сокови.....то е , испробајтеја ако сакате мојава диета, која сам си ја направив и внимавајте дане станете зависници од слатко како што сум јас :)

Може да се придружам тука :):)

Инаку висок 170/175 см...тежок 70/74 кила....

Јадам како ГОЈДО...а никако да се здебелам и така сакам да продолжам,ми годи тоа :):)

Ако ако подобро да имате таков метаболизам подобро знаете дека откако ќе се направите стоки нема да се здебелите.

Јас јадам многу ама немам некоја килажа. 181 цм - 64 кг

178 cm ; 73 kg and going down :) Бев потежок ама сега намалив и уште намалувам :) :sport1:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom